Istanbul'da Ev Sahibi-Kiraci Kavgasi

Güngören’de kiraya üç kati zam yapmak isteyen ev sahibi ile kiraci arasinda sokak ortasinda tartisma yasandi. O anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Istanbul'da Ev Sahibi-Kiraci Kavgasi
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Güngören Gençosman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi olan adamin kirayi 12 bin lira yapmak istedigi ve kiracisinin ise bu teklife karsi çikmasinin ardindan sözlü tartisma yasanmaya basladi.

Tartismanin siddetlenmesiyle birlikte ev sahibi kiracisinin eline vurarak ‘benim evini bosalt. Çikin gidin’ diyerek tartismayi alevlendirdi.

“Benim evimi terk et”

Tartismanin devaminda kiraci vatandasin ev sahibine gitmiyorum demesinin ardindan ise ev sahibi, ‘benim evimi bana nasil vermiyorsun’ dedi.

Kiraci vatandas sakin konusmasina devam ettigi sirada ev sahibi ceketinden tutup onu itip, çekistirmeye basladi.

Sakin kalan kiraci derdini anlatmaya devam ederken ev sahibi ise kira piyasasinin söyledigi rakamlarda oldugunu dile getirerek, ‘benim evimi terk et’ dedi.

Kiraci sakin kaldikça ev sahibi üstüne yürüdü

Kiraci ve ev sahibinin girmis oldugu tartismada her ne kadar kiraci sakin tavirlarda derdini anlatmaya çalissa da, ev sahibi sakin kalamadi. Bir süre sonra iyice sinirlenen ev sahibi, kiracisinin üstüne giderek fiziksel temasini arttirdi. Olay büyümeden çevrede ki vatandaslar tarafindan ev sahibi olay yerinden uzaklasirken kiraci vatandas tüm bu olanlara gülerek karsilik verdi.
Kaynak: İHA