Baskan Dündar'dan Kosova'da Ziyaretler

Osmanlinin savas meydanlarinda sehit düsen ilk ve tek padisahi 1. Murad Hüdavendigar’i anmak için Kosova’da bulunan Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Türkiye Cumhuriyeti Pristine Büyükelçiligi, Kosova Bölgesel Kalkinma Bakanligi, TIKA ve Kosova Islam Birligi’ni ziyaret etti.

Baskan Dündar'dan Kosova'da Ziyaretler
Osmangazi Belediyesi’nin bu yil 18’incisini düzenledigi Sultan 1’inci Murad Hüdavendigar’i anma programi öncesinde Baskan Dündar, Kosova’da bir dizi ziyarette bulundu. Dündar, beraberindeki heyetle birlikte Bölgesel Kalkinma Bakani Fikrim Damka, Türkiye Cumhuriyeti Piristine Büyükelçisi Çagri Sakar, Kosova Islam Birligi Baskani Naim Tirnova ve TIKA Kosova Koordinatörü Cihan Dinçer’i ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, geleneksel anma etkinlikleri vesilesiyle geldikleri Kosova’da birlik, beraberlik ve kardeslik için bulunduklarini belirterek, "Türkiye’nin gönül cografyalarindan biri olan, dostluk ve kardeslik baglarimizin oldugu Kosova’dayiz. Sizlerin, bizlere karsi olan bu hosgörüsü ve samimiyeti bizlere cesaret veriyor. Buraya geldigimiz zaman kendimizi evimizde hissediyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi, bundan sonra da desteginizin ve hayir duanizin devam etmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA