Babalar, Çocuklariyla Kamp Yapti

Babalar Günü’ne özel Sehitkamil Belediyesi Gençlik Kampi’nda düzenlenen Baba-Çocuk Kamplari, yogun ilgi görüyor. Babalar ve çocuklarini kampta ziyaret eden, babalarin Babalar Günü’nü tebrik eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Imkanlari, maksimum düzeyde kullanmaya çalisiyoruz” dedi.

Babalar, Çocuklariyla Kamp Yapti
Teknolojik alet bagimliligindan uzak, sosyal iliskiler kurma firsati saglayan Anne-Çocuk ve Baba-Çocuk Kamplari programini hayata geçiren Sehitkamil Belediyesi, aile üyelerine, diger ailelerle is birligi kurma ve paylasimda bulunma firsati sagliyor. Sehitkamil Belediyesi Gençlik Kampi’nda gerçeklestirilen etkinliklerde doga yürüyüsü, kamp atesi ve macera parkuru aktiviteleri katilimcilardan büyük ilgi görüyor. Aile üyelerinin birlikte yaptiklari spor içerikli aktiviteler, çocuklarin sosyal gelisimine de büyük katki sagliyor. Tüm hizmetlerin Sehitkamil Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak karsilandigi kamp ve etkinlikler periyodik olarak sürdürülüyor.

Babalar Günü dolayisiyla Gençlik Kampi’nda, 210 baba ve 260 çocugun katilimiyla 4 farkli seansta gerçeklestirilen kampa katilanlari ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, çocuklarla yakindan ilgilendi, babalarla da uzun uzun sohbet etti. Kendilerine çesitli hediyeler veren Baskan Fadiloglu, çocuklarin yüzünü boyadi, etkinliklere eslik etti.

“Önemli bir etkinlik oldugunu düsünüyoruz”

Ziyarette konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Öncelikle tüm babalarimizin, Babalar Günü’nü tebrik ediyorum. Ben, tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum. Özellikle kurumlarda çok yogun çalisan arkadaslarimizin çocuklariyla olan iliskilerini arttirabilmek, onlarla hosça bir vakit geçirebilmeleri adina bu etkinlikleri ögrencilerin programinin disinda ilaveten düzenliyoruz. Imkanlari, maksimum düzeyde kullanmaya çalisiyoruz. Normal sartlarda çocuklarimizi, okul olarak buraya getiriyoruz. Ayrica kütüphane ögrencilerimizi, üniversite ögrencilerimizi de burada agirliyoruz. Ama belirli araliklarla anneler, babalarla bu tür etkinlikler yapiyoruz. Bizi, evlatlarimizla daha sik bir araya getirmesi açisindan önemli bir etkinlik oldugunu düsünüyoruz. Konusmaktan daha ziyade dinlemeyi tercih ediyorum. Varsa talepleriniz, temennileriniz, sikayetleriniz, önerileriniz onu dinlemek isterim. Ben, tekrar katiliminizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA