A101'e Brandverse Awards'dan Altin Ödül

A101, Brandverse Awards’da ’Zincir Marketler’ kategorisinde ‘Altin Ödül’ün sahibi oldu.

A101'e Brandverse Awards'dan Altin Ödül


Marketing Türkiye & BoomSonar is birligi ve Deloitte Türkiye’nin uzmanligiyla katki sundugu Brandverse Awards 2023 kazananlari, Istanbul’da gerçeklestirilen törenle ödüllerini aldi. A101, yarismanin Veri Analitigi Ödülleri Bölümü ‘Zincir Marketler’ kategorisinde ‘Altin Ödül’ün sahibi olarak sosyal medyadaki basarilarina yenisini ekledi.

Yapilan açiklamaya göre, SocialBrands Veri Analitigi Ödülleri, tüm sektörlerden markalarin, yil boyunca sosyal medya performanslarinin tamamen tarafsiz ve veriye dayali olarak hazirlandigi SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarina göre degerlendiriliyor. Deloitte Türkiye’nin uzmanligiyla dahil oldugu kapsamli degerlendirme sonucuna göre A101, ‘Zincir Marketler’ kategorisinde ‘Altin Ödül’ü alarak sosyal medyadaki basarisini tescilledi.

A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahsi Bilgiç, ödüle iliskin yaptigi açiklamada, “A101 markasina duyulan ilgi ve güvenin somut bir göstergesi olan sosyal medyadaki degerli takipçilerimize tesekkür ediyoruz. Alisveris kategorisinde Türkiye’nin en çok takip edilen hesabi olmak büyük bir gurur kaynagi olmakla beraber, bizler için önemli de bir sorumluluk anlamina geliyor. Daha önce Brandverse Awards’da bu ödülü kazanmis bir marka olarak tekrar bu ödülü almak bizim için ayri bir mutluluk sebebi oldu. Emegi geçen tüm ekip arkadaslarima ve paydaslarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Sosyal medya ölçümleme ve analiz platformu BoomSocial’in Haziran 2023 verilerine göre A101 Instagram hesabi, 12 milyon üzerinde takipçi sayisiyla Türkiye’de sosyal medya kullanicilarinin alisveris kategorisinde en çok takip ettigi hesaplar listesinde 1’inci sirada yer alirken, dünya siralamasinda da alisveris kategorisinde en çok takip edilen 3’üncü hesap oldu.
Kaynak: İHA