Antalya'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi

Antalya’da 4 süpheli sahsin üzerinde ve kullandiklari arabada yapilan aramada 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasiz tabanca, 1 adet tabanca sarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapinda fisek ele geçirildi.

Antalya'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi
Antalya Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ve Akseki Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan çalismalar sonucu, 4 süpheli sahsin Antalya Ili ve Ilçelerinde piyasaya sürülmek üzere il disindan yüklü miktarda sahte dolar getireceklerinin tespit edildi.

Süpheli sahislarin kullandigi araç Akseki ilçesinde durdurularak süpheli sahislarin üzerinde ve araçta yapilan arama neticesinde; 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasiz tabanca, 1 adet tabanca sarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapinda fisek ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 4 süphede sahis hakkinda adli islemlere baslanildigi bildirildi.

Kaynak: İHA