Sel Çameli'nin Iki Mahallesini Vurdu

DENIZLI – Denizli’de yerel olarak etkisini sürdüren siddetli yagislar, Çameli’nin Belevi ve Imamlar mahallelerini vurdu. Belediye Baskani Cengiz Arslan, sel baskinlarinin yasandigi mahallelerin yardimina kostu.

Sel Çameli'nin Iki Mahallesini Vurdu


Denizli’de saganak yagis etkisini göstermeyi sürdürüyor. Dün ögleden sonra baslayan saganak yagis, Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili oldu. Yerel siddetli saganak yagis, özellikle Belevi ve Imamlar mahallerini vurdu. Olusan sel sonrasi bazi ahir ve evleri su basti, ekili araziler su altinda kaldi. Çameli Belediyesi ekipleri, sel baskinlarindan etkilenen iki mahalle için seferber oldu. Çizmesini giyerek afet bölgesine giden AK Partili Belediye Baskani Cengiz Arslan, yapilan çalismalari yerinden yönetti. Su baskinlarinin yasandigi bölgelerde tahliye islemi yapan ekipler, selin getirdigi tas parçalari ve çamurlari temizledi.

Belevi ve Imamlar mahallelerine geçmis oldun dileklerini ileten Baskan Arslan, “Ilçemizde dün ögle saatlerinde baslayan kuvvetli yagis sonrasi Belevi ve Imamlar mahallerimizde sel taskini yasandi. Taskinin sebep oldugu selde herhangi can kaybi olmamasi tesellimiz. Afet sonrasi iki mahallemizde incelemelerimizi gerçeklestirerek Belediyemiz ve Büyüksehir ekiplerimiz ile ivedilikle çalismalarimizi baslattik. Bir daha böyle felaketlerin yasanmamasi temennisiyle Belevi ve Imamlar mahallelerindeki vatandaslarimiza geçmis olsun. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden korusun” dedi.

Kaynak: İHA