Manken Ebru Salli'nin Esi Ugur Akkus Serbest Birakildi

Dolandiricilik iddiasiyla gözaltina alinan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Salli’nin esi Ugur Akkus, savciliktaki ifadesinin ardindan müstekinin zararinin giderilmesi ve sikayetten vazgeçmesi üzerine serbest birakildi.

Ünlü manken Ebru Salli’nin esi is adami Ugur Akkus, dolandiricilik iddiasiyla Istanbul’da havalimaninda gözaltina alinmisti. Ö.A. isimli sahsin Akkus’un Sisli’de bulunan bir AVM’deki ofisine 500 bin dolarini kripto paraya çevirtmek için gittigi ve parayi Ugur Akkus’a teslim ettigi, Akkus’un parayi ofiste güvenlik olarak çalisan E.E. ve yine ayni ofiste çalisan Feyza B.Y. isimli sahislara verdigi ileri sürülmüstü. Dolandirildigini iddia eden Ö.A., sahislarin paralari bankaya yatiracaklari bahanesiyle ofisten ayrildiklarini ileri sürerek sikayetçi olmustu.

Olaydan sonra gittigi Fransa’dan dönen Akkus, Istanbul’da havalimaninda polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alinirken, diger süpheliler ise ikametlerinde yakalanarak gözaltina alinmisti. Süpheliler, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan Çaglayan’da bulunan Istanbul Adalet Sarayi’na sevk edildi.

Zararin giderilmesi üzerine serbest birakildi

Savciliktaki islemleri tamamlanan Akkus, müsteki Ö.A.’nin zararinin giderilmesi ve sikayetini geri almasi üzerine serbest birakildi.

"Hepsi yalan dolan. Biktim sizden artik"

Öte yandan, dün emniyet çikisi basin mensuplarina konusan Akkus, "Iddia bu, ben bu iddialardan biktim. Siz bu iddialari haber yaptiniz. Simdi savciliga gidiyorum, ifademi verecegim. Yarin da basin açiklamami yapacagim. Hepsi yalan dolan. Biktim sizden artik. Bu basindan biktim. Iddiayi haber yapiyorsunuz. Iddia haber olmaz. Herkes sov yapiyor" ifadelerini kullanmisti.
Kaynak: İHA