Edirne'de 129 Personel Göreve Basladi

Trakya Üniversitesi kadrolarina yerlesen 129 sözlesmeli personel, 3 günlük uyum programinin ardindan görevlerine basladi.

Edirne'de 129 Personel Göreve Basladi
Trakya Üniversitesinde hemsire, saglik teknikeri, büro personeli, destek personeli, kadrolarina KPSS B grubu puan siralamasina göre yerlesen 129 yeni çalisan, 3 günlük bilgilendirme ve is basi egitim süreçlerinin ardindan görevlerine basladi.

Yeni personellere, Hizmet Içi Egitim Kurulu Danisma Kurulu Üyesi Egitim Fakültesi ögretim elemanlarinca hazirlanan yüz yüze egitimler verildi.

Egitimin son gününde göreve yeni baslayan çalisanlarla bir araya gelen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, üniversiteyi daha ileriye tasiyacak çalismalarinda kendilerine basarilar diledi. Prof. Dr. Tabakoglu, “Türkiye’nin yeni yüzyilina hazirlaniyoruz. Bu yüzyilin komutanlari sizler olacaksiniz, sizlerin çalismalari ve sizlerin yetistirdigi evlatlar yön verecek gelecege. Insallah o güzel gelecegi birlikte görmek nasip olur” dedi.

Trakya Üniversitesi olarak çok büyük bir aile olduklarini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, “Bu büyük aileye yeni katilan 129 çalisanimiza hos geldiniz demek, heyecanlarini ve mutluluklarini paylasmak için bir araya geldik. Onlarin katacagi dinamizm ve güçle hedeflerimize emin adimlarla ilerleyecegiz. Yeni çalisma arkadaslarimiz ve tüm Trakya Üniversitesi ailesi ile yeni degerler üretmeye, verdigimiz hizmet ve egitimlerin kalite çitasini yükseltmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA