Gençler YKS Provasinda Ter Döktü

Yildirim Belediyesi, 17-18 Haziran’da yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi üniversiteye hazirlanan gençler için deneme sinavi yapti.

Gençler YKS Provasinda Ter Döktü
Yildirim Belediyesi’nin üniversite adaylarinin YKS basarilarini arttirmak ve sinav kaygilarini yenmelerini saglamak amaciyla düzenledigi gerçege en yakin formattaki ücretsiz deneme sinavi, 500 gencin katilimiyla gerçeklestirildi.

Bursa Teknik Üniversitesi’nde yapilan deneme sinavinda ter döken ögrenciler sinav öncesi son kez kendilerini test etme imkâni buldu.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ögrencilerimizin sinav formatina alismasi ve heyecanlarini kontrol altina almasi çok önemli. Düzenledigimiz bu sinavlar ile ögrencilerimizin eksikliklerini ortaya koyuyor ve o konulara odaklanmalarini sagliyoruz. Sehrimiz, üniversite sinavlarinda dereceye giren birçok ögrenciye sahip. Onlarin daha iyi olmasini arzuluyoruz. Üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerimizin her daim yanindayiz” diye konustu.

Kaynak: İHA