Kars Modern Otogara Kavusuyor

Kars Valisi/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz, girisimleriyle 13atil durumda kaldiktan sonra yeniden yapimina baslanan Yeni Otogar Binasi’nda çalismalar hizla devam ediyor.

Kars Modern Otogara Kavusuyor
Yapimi tamamlandiginda önemli bir boslugu dolduracak olan Yeni Otogar’da çalismalar sürerken, otogar binasi da sekillenmeye basladi, çevre düzenlemesi çalismlarininda devam ettigi otogarda vatandaslar daha saglikli sartlarda hizmet alacak.

Kars’in uzun yillar kanayan yarasi olan otogar, biran evvel tamamlanmasi için Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’de yürütülen çalismalari yakindan takip ediyor.

Kars’in modern bir otogara ihtiyaci olduguna dikkat çeken vatandaslar, “Uzun yillar atil durumda kalan otogar yeniden yapiliyor. Gerçekten Kars’imiza yakisan bir otogar olacak. Eski otogar çok ters noktadaydi ve Kars’a hiç yakismiyordu. Yeni otogarin yapiminda emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dediler.

Kars Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde ayrica baglanti yollari yapiliyor. Otogar binasi, otobüs bakim-onarim binasi, yikama-yaglama binasi, giris-çikis kontrol binasi, çevre düzenlemesi, alt yapi islerinin yapimi hizli bir sekilde sürüyor.

Yeni Otogar Binasi’nin yapilmasi vatandaslar arasinda da memnuniyetle karsilaniyor.
Kaynak: İHA