Yeni Bilimsel Arastirma Projeleri Tanitildi

Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokullari Koordinatörlügü (DÜMEYOK) tarafindan düzenlenen Arastirma Dekanligi ve Yeni Bilimsel Arastirma Projeleri Tanitimi konulu program, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

Yeni Bilimsel Arastirma Projeleri Tanitildi
Konferansa; Düzce Üniversitesi BAP Koordinatör Yardimcisi Doç. Dr. Alparslan Atahan ile Arastirma Destek Koordinatörlügü Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Enes Aslan konusmaci olarak katildi.

Meslek Yüksekokullari Koordinatörü Doç. Dr. Ali Etem Gürel’in moderatörlügündeki programda, Dr. Ögr. Üyesi Enes Aslan, konusmasina Arastirma Dekanligi’nin kurulus amaçlarini ve faaliyetlerini açiklayarak basladi.

Bilimsel Arastirma Projeleri (BAP) hakkinda da bilgiler veren Aslan; Proje Ofisi, Bilgi Ofisi ve Istatistik Ofisi kurma planlamalarindan söz ederek katilimcilarin sorularini yanitladi.

Doç. Dr. Alparslan Atahan ise; BAP dahilindeki proje türleri ve destekleme yaklasiminda yapilan degisikliklerden bahsederken, proje ön incelemelerinin daha saglikli yapilmasi, hakemlik süreçlerinin yürütülmesi, bütçelerin olusturulmasi gibi konular hakkinda faydali bilgiler paylasti.

Konferans sonunda katilimcilarin sorularinin cevaplanmasinin ardindan tesekkür belgesi takdimiyle program sona erdi.
Kaynak: İHA