TOBB'da Gaziantep Agirligi

Gerçeklestirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda, Gaziantep oda ve borsa baskanlari büyük bir basariya imza atarak önemli görevlere seçildi. Gaziantep’in is dünyasinda temsili artarken, ülke ve bölge ekonomisinin gelisip büyümesinde oda ve borsa baskanlari yeni görevleri ile çok daha etkin rol üstlenecekler.

TOBB'da Gaziantep Agirligi
TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde, Gaziantep TOBB delegeleri ile Türkiye’nin 81 ilinden 365 oda/borsa delegelerinin katilimiyla yapilan Genel Kurul, Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.



Gaziantep’in agirligini hissettirdigi seçimli Genel Kurulda Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu Sanayi Odalari Konseyi Üyeligine yeninden seçilirken, Gaziantep Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Tuncay Yildirim TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine, Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi yeniden TOBB Sanayi Odalari Konseyi Baskan Vekilligine, Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci Ticaret Borsalari Konseyi Üyeligine, Nizip Ticaret Odasi (NTO) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Özyurt ve Islahiye Ticaret Odasi (ISTO) Yönetim Kurulu Baskani Selahattin Türkmen de Ticaret Odalari Konseyi Üyeligine seçildiler.

Gaziantep adina üst düzey temsilin artmasinin önemine vurgu yapan baskanlar, ülkeye, bölgeye ve Gaziantep’e daha fazla hizmet etme imkani bulacak olmanin memnuniyet verici oldugunu ifade ederek TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’na, 27. Dönem Gaziantep Milletvekili ve önceki dönem TOBB Baskan Vekili A. Nejat Koçer’e, bu sürecin yürütülmesinde birlestirici çalismalarindan dolayi Gaziantep Sanayi Odasi Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu’na tesekkür ederek, hayirli olmasi temennisinde bulundular.
Kaynak: İHA