Çocuklara Özel Eglence

Gebze Belediyesi tarafindan düzenlenen ENFEST Spor ve Eglence Festivali, tarihi Hünkar Çayiri’nda gerçeklestirildi. Etkinlige katilan çocuklar doyasiya eglendi.

Çocuklara Özel Eglence
Gebze Belediyesi ve Istanbul Rumeli Üniversitesi is birliginde düzenlenen festivale katilan çocuklar, kendileri için düzenlenen birbirinden eglenceli ve ögretici etkinliklerde günü dolu dolu yasadi. Festivalde konusan Belediye Baskan Yardimcisi Selamet Güner, "Sehir disi programi nedeniyle bugün aramizda olamayan Belediye Baskanimiz Sayin Zinnur Büyükgöz’ün sizlere en kalbi selamlarini ileterek sözlerime baslamak isterim. Her biri birbirinden özel ve degerli evlatlarimizi ve siz kiymetli ailelerini, bu tarihi alanda düzenlenen en eglenceli festivalde agirlamanin mutlulugunu yasiyoruz. En kiymetlilerimiz olan siz evlatlarimizin hayatin içerisinde daha aktif bir sekilde yer almalari, daha fazla sosyallesebilmeleri için üzerimize düsen sorumlulugun farkinda olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu manada en önemli paydasimiz olan ögretmenlerimizin ve velilerimizin destegi, katkisi bizler için çok önemli. Sizlere bu desteklerinizden ötürü de tesekkürlerimizi sunmak isterim" dedi.

Binicilik, paravolley, goalbol, ampute futbol, okçuluk, mas güresi, empati parkuru, bocce, ayak bilardosu, bilimsel testler, mücadele sporlari, geleneksel oyunlar gibi birçok etkinlige katilan çocuklar, festivalde eglenceli bir gün geçirdi.
Kaynak: İHA