Canli Yayinda Sürpriz Misafir

Deprem bölgesi Adiyaman’da canli yayin yapilan çadira dalan yavru köpek, hem izleyicileri hem de stüdyodaki konuklari gülümsetti.

Canli Yayinda Sürpriz Misafir
6 Subat depreminde agir hasar alan Adiyaman’da, yayin yaptiklari binanin yikilmasi sonucu çadirda yayin yapmaya baslayan Gözde TV’nin önceki gece yayinlanan ‘Sözün özü’ programi esnasinda yavru bir köpek çadira daldi. Kimseye kendisini fark ettirmeden yayinin yapildigi çadir stüdyosuna dalan yavru köpek, yayindaki konuklardan Iz Yücedag’in ayakkabilarini kemirerek oyun oynamaya basladi.

Köpegi tebessümle karsilayan konuk Iz Yücedag, daha sonra dayanamayarak köpegi kucagina aldi. Yayin esnasinda köpegi bir süre seven Iz Yücedag, daha sonra kameramanlardan köpegi almalarini istedi. Hem izleyicilerin hem de stüdyoda bulunanlarin yüzünü güldüren köpek, çadirdan disariya çikarildi.

Televizyon kanalinin bulundugu alani bir daha terk etmeyen ve TV çalisanlari tarafindan beslenip bakilmaya baslanan köpek, TV kanalinin maskotu haline geldi.

Minik misafirlerinden dolayi oldukça mutlu olduklarini söyleyen Gözde TV Genel Yayin Yönetmeni Abdurrahman Akçal, “Sözün özü programinda hararetli bir tartismanin ortasinda stüdyoya minik bir misafir geldi. Iz Yücedag’in önce ayakkabilarini kemirmeye baslamis, öyle olunca Iz Hanim da onu hemen kucagina almaya basladi ve biraz sevdikten sonra disariya çikarilmasi için kameraman arkadaslarimiz ona yardimci oldu. Çadirda görev yapiyoruz, çadirda yayin yapiyoruz. Minik misafirimiz de bizimle birlikte sürekli yayina dahil oluyor. Haber bültenlerini sunarken, tartisma programlarinda ve diger programlarimizda konuklarimizin etrafinda dolasiyor. Bazen kediler de geliyor isin dogrusu ama kediler geldi, gitti, bu minik misafirimiz gitmiyor. Bizlerde onunla birlikte bu çadirda yasamaya devam ediyoruz. Iste hararetli bir tartismanin tam ortasinda böyle sevimli bir manzara olusunca herkes o hararetini de birakti, ilgi de dagildi. Güzel oldu, bizler de onunla ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.

Kanal spikerlerinden Seyma Özçakmak ise “Sözün özü programinda minik bir misafirimiz vardi. Bizleri oldukça mutlu etti. Beklenmedik bir misafirdi” diye konustu.

Kaynak: İHA