Bilgi Evleri'nde Yaz Okulu Basliyor

Osmangazi Belediyesi’nin “Gelecegi Sansa Birakmiyoruz” düsüncesiyle hayata geçirdigi Bilgi Evleri’nde yaz okulu kayitlari basladi.

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk ve gençlerin egitimine destek veriliyor. Konforlu ortami ve zengin kütüphanesiyle dikkat çeken merkezlerde egitim gören yüzlerce ögrenci, özgüveni yüksek bireyler olarak sevgiyle yarinlara hazirlaniyor.

Sosyal hayatin gelisimine katki saglayarak kültürel faaliyet alanlari olusturan Bilgi Evleri’nin yaz dönemi boyunca tüm ögrencileri bekledigini belirten Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, bu yil egitimlerin Hüdavendigar Sosyal Gelisim Merkezi, Emek Bilgi Evi, Demirtas Kültür Merkezi ile Pinarbasi Kütüphanesi’nde gerçeklesecegini belirtti.

Temel dini bilgiler ve Kur’an-i Kerim’in yani sira ögrencilerin geziler, hediyeler, oyunlar ve pikniklerle hosça vakit geçirecegini söyleyen Dündar, “Bizler, çocuklarimizin ve gençlerimizin gelisimine katki saglayacak projeler ortaya koyuyoruz. Gelecegimizin teminati, güçlü Türkiye’mizin mimari olacak evlatlarimizin daha iyi egitim almalari için elimizden gelen tüm destegi veriyoruz. Bilgi Evleri’nden faydalanmak isteyen 1, 2 ve 3. siniflari bitiren evlatlarimiz, 07-23 Haziran tarihleri arasinda kurs merkezlerimizden kayit yaptirabilir. Vaktini degerli geçirmek isteyen ögrencilerimizi davet ediyorum” dedi.

Yaz okulunun birinci dönemi 03-28 Temmuz’da Hüdavendigar Sosyal Gelisim Merkezi, Emek Bilgi Evi ve Pinarbasi Kütüphanesi’nde, ikinci dönemi ise 07 Agustos-01 Eylül tarihlerinde Demirtas dahil tüm kurs merkezlerinde gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA