AK Parti Il Baskanindan Seçim Tesekkürü

AK Parti Karabük Il Baskani Salt, milletin kararini Türkiye Yüzyilindan yana kullandigini belirterek, tesekkür etti.

AK Parti Il Baskanindan Seçim Tesekkürü
14 Mayis Cumhurbaskani Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin yüzde 87 katilimla gerçeklestirildigini animsatan Salt, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ilk turu yüzde 49,5 ile tamamlamisti. 28 Mayis’ta yapilan ikinci turda ise seçmenin yüzde 84,2’si sandiga giderek Cumhurbaskanimiza ülkeyi 5 yil daha yönetme görevini verdi" dedi.

Salt, 28 Mayis Cumhurbaskani Seçimi ile Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in yüzde 52,18 oyla tekrar seçilerek 13. Cumhurbaskani olmasindan dolayi Karabük halkina, teskilatlara ve gönüllülere tesekkürlerini sundu. 28 Mayis zaferini 85 milyonun zaferi olarak niteleyen Salt, degerlendirmesinde su ifadelere yerdi:

“28 Mayis 2023 Pazar günü aziz milletimiz sandiga gitmis, dünyada örnegine az rastlanir bir sekilde güçlü bir irade ortaya koyarak liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i ülkemizin 13. Cumhurbaskani olarak yeniden seçmistir. 28 Mayis’ta kimse kaybetmemistir, 85 milyonun tamami kazanmistir.

Bu seçimle milletimiz bütün dünyaya Türkiye Yüzyilinin basladigini açikça ilan etmistir. Seçim sonuçlarinin Karabüklü hemsehrilerimize ve ülkemize hayirlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Gerek seçim öncesi gerek oy kullanma süreci gerekse seçim sonrasindaki özveri ve gayretlerinden dolayi; AK Partimiz çatisi altindaki tüm teskilat mensuplarimiza, Cumhur Ittifaki’miz çatisi altindaki tüm siyasi partilerin tüm teskilat mensuplarina ve sandiga giderek iradesini ortaya koyan tüm hemsehrilerime yürekten tesekkür ediyorum. Bu zafer hepimizin olup bize yükledigi sorumlulugun de farkindayiz. Nasil ki Cumhurbaskanimiz ilk günkü heyecanla milletine hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalisiyorsa; biz de onun yüküne omuz vermek için, milletimize ve Karabük’ümüze hak ettigi ve eksikligini hissettigi tüm hizmetleri ulastirmak için gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüz ile çalisacagiz. Bu vesileyle siz çok degerli Karabüklü hemsehrilerimi ülkemize, degerlerimize, gelecegimize, kazanimlarimiza, özgürlüklerimize, gönül cografyamiza, sehit ve gazilerimizin emanetlerine, mazlum milletlerin umutlarina sahip çiktiklari için gönülden tebrik ediyor ve sizlere sonsuz tesekkür ediyorum."
Kaynak: İHA