Mustafa Varank'tan Orhaneli paylaşımı

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde seçmenle buluşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın gündeminde Millet İttifakı ve HDP vardı. Bakan Varank, “PKK’nın sözde Kandil’deki liderleri ‘İmralı’daki tecridi bitireceğiz’ diyorlar. Bizim milletimiz terör örgütlerine müsaade eder mi?" dedi.

Mustafa Varank'tan Orhaneli paylaşımı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın Orhaneli ilçesine çıkarma yaptı.

Togg ile halkın arasına karışan Varank, toplanan kalabalığa Türkiye’nin Yüzyılı vizyonunu anlattı, Millet İttifakı’nı hedef aldı.

‘Hapishanedeki teröristleri, dışarı çıkaracağız’ diyorlar
“PKK’nın sözde Kandil’deki liderleri ‘İmralı’daki tecridi bitireceğiz’ diyorlar. ‘Hapishanedeki teröristleri, dışarı çıkaracağız’ diyorlar. ‘14 Mayıs’tan sonra özerkliği getireceğiz’ diyorlar.” diyen AK Parti'nin Bursa 2'nci bölge milletvekili adayı Varank, şöyle devam etti:

"Bizim milletimiz terör örgütlerine müsaade eder mi?"
Kılıçdaroğlu’na güvenerek söylemiyorlar mı? Bu 7’li koalisyona güvenerek söylemiyorlar mı? Ama bizim milletimiz terör örgütlerine müsaade eder mi? Orhaneli Çanakkale Savaşı’nda en fazla şehit veren ilçemiz. Onun için benim Orhanelili hemşehrim buna hiç müsaade etmez.

“Doğrusu AK Parti”
Seçmenle buluşmasını sosyal medya hesabından “Doğrusu AK Parti” notuyla paylaşan Varank, “Teşekkürler Orhaneli” yorumunda da bulundu.

Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni aldı.