'Kristal Sehir Basari Ödülleri' Sahiplerini Buldu

Bu yil ikincisi düzenlenen Kristal Sehir ve Basari Ödül Töreni Istanbul’da gerçeklestirildi. Is ve sanat dünyasindan birçok basarili isimi bir araya getiren tören Sarkici Ece Seçkin konseri ile son buldu.

'Kristal Sehir Basari Ödülleri' Sahiplerini Buldu
Istanbul’da "Ikinci Kristal Sehir ve Basari Ödül Töreni" düzenlendi.

Törende is ve sanat dünyasindan birçok basarili isim bir araya geldi. Törenin sunuculugunu Buket Aydin ve Yavuz Seçkin üstlendi. Törende saglik, medya ve insaat sektöründen farkli farkli alanlara ödüller verildi.

Törende Ece Seçkin konser verdi.

Saglik turizmini baz alan ve Jüri tarafindan yilin medikal estetik doktoru ödülünü alan Suada Gasimova, "Yaklasik alti senedir Türkiye’de doktor olarak çalisiyorum. Yilin medikal estetik hekimi olarak yüz gençlestirmede daha inovatif yöntemler gelistirdik. Bu inovatif yöntemler daha kisa sürede, daha minimum dokunuslarla hastalara faydali olabilmek. Yani bu tedavileri daha uzun dönemli degil daha kisa bir zamana sigdirdik. Tabii bunlari yaptikça da bu bizim basarimiz arttirdi. Hastalarin memnuniyet orani arttirdi. Bu yüzden de bize bir basari töreninde ödül layik gördüler. Özellikle yurt disindan hastalarin Türkiye’yi tercih etme sebepleri hem hastaliklarin daha yakindan takip edilmesi hem de estetik alaninda gelismis bir düzeyde oldugunu gösteriyor. Türkiye gerçekten son zamanlarda saglik turizmi alaninda. Çok gelismis ve önde giden ülkelerden biri. Tabii ki de yurtdisindan gelen kisilerin burayi tercih etmesi bizi de onurlandiriyor. Bu alanda daha güzel hizmetler vermeyi planliyorum. Özellikle Arap ülkelerinden ve Avrupa ülkelerinden gelen hastalar çok var. Bu son dönemlerde Isviçre’den Almanya’dan ve Hollanda’dan gelen hastalara çok sik rastliyoruz. Gelen kisilere dogru tani konulmasi gerekiyor ki daha dogru hareketler yapalim. Ve daha güzel hizmetler sunalim. Bu törende beni yilin medikal estetik hekimi ödülüne layik gördüler. Özellikle gelistirdigim tedavi yöntemleri tedavileri daha kisa süreye sigdirmam ve bu uzun dönem tedavilerini daha arka plana attigim için bu sefer bu ödülü ben aldim bu beni çok onurlandiriyor. Çok mutlu ediyor ve ilerleyen dönemde basarilarimi yeni imzalar attiriyor” dedi.

Kaynak: İHA