Israil, Gazze'de Bir Araci Hedef Aldi Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Israil ordusu, Gazze Seridi’ne düzenledigi hava saldirisinda bir araci hedef aldi. Saldirida 2 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi de yaralandi.

Israil, Gazze'de Bir Araci Hedef Aldi Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali


Israil’in gece saatlerinden bu yana Gazze Seridi’ne yönelik saldirilari sürüyor. Israil ordusu, Han Yunus sehri yakinlarinda düzenledigi hava saldirisinda bir araci hedef aldi. Saldirida 2 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi de yaralandi. Israil ordusu tarafindan yapilan açiklamada, saldirida tank-savar füze hücresinin hedef alindigi belirtilerek, saha fazla ayrintinin ilerleyen saatlerde paylasilacagi ifade edildi.

Israil, saldirilarinda 13 kisi öldü

Israil’in gece saatlerinde Gazze Seridi’ne düzenledigi hava saldirilarinda 13 Filistinli hayatini kaybetmis, 20 Filistinli de yaralanmisti. Israil Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafindan yapilan açiklamada, saldirilarda Islami Cihad Hareketi’nin komutanlarindan olan Gazze Seridi’nin kuzeyindeki Kudüs Tugaylari’nda görev yapan Khalil Bahitini’nin, ayni hareketin Bati Seria’daki misilleme operasyonlarini yöneten sözcüsü Tarik Ezzaldin’in ve hareketin askeri konsey sekreteri Cihad Ghanem’in öldürüldügü ifade edilmisti.
Kaynak: İHA