Engellilerin Yüzü Güldü
Balikesir AK Parti Milletvekili Adayi Mehmet Aydemir, Engelliler Haftasindan bir gün önce engelli çocuklar ile bir araya geldi. Aydemir, ailelerin sorunlarini dinlerken, hükümet olarak engellilere yaptiklari destekleri anlatti.

Seçim süreci hakkinda da açiklamada bulunan Aydemir, "Tüm ilçelerde çalismalarimizi yaptik, saha mükemmel. Insanlarimiz olup bitenin farkinda ve inanilmaz destek görüyoruz. 14 Mayis’ta sandiklar bizimdir" dedi.
Zihinsel Engelli Çocuklari Koruma Dernegi Baskani Gül Imrek de katildigi etkinlikte, çocuklara yönelik bir programin yapilmasindan duydugu mutlulugu paylasti. Çocuklar kahvaltinin ardindan Vekil Adayi Aydemir ve Baskan Hocaoglu’nun yanina giderek bir süre zaman geçirdi.
