Baskan Asgin, Engelli Ögrencilerle Yemek Yapti

Çorum Belediyesi Engelli Egitim Merkezi, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi çerçevesinde unutulmaz bir etkinlige imza atti. Engelli ögrenciler, misafir ettikleri Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’le birlikte lezzetli yemekler yapti.

Baskan Asgin, Engelli Ögrencilerle Yemek Yapti
Baskan Asgin ve Rektör Öztürk, Engelli Egitim Merkezi’nin yemek kursu atölyesinde engelli ögrencilerle birlikte çorba, tavuk, pilav, salata ve tatlidan olusan bir menü hazirladi. Hitit Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ögrencileri de etkinlige katilarak ögrencilere yardim etti. Etkinligin ardindan Baskan Asgin ve Rektör Öztürk, engelli ögrencilerle birlikte yemek yediler.

"Asil engel sevgisizlik"

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin özel asçilarla birlikte en özel yemekleri hazirladiklarini belirterek “Asil engel sevgisizlik” dedi.

Etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Engelli Egitim Merkezi personeli ve üniversite ögrencilerine tesekkür eden Asgin, “Buradaki bütün kardeslerimizin yüregi ve gönlü sevgiyle dolu. Biz buraya her geldigimizde adeta sevgi patlamasi yasiyoruz. Bizi her zaman sevgi ve muhabbetle karsiliyorlar. Enerjimizi, Engelli Egitim Merkezi’nden aliyoruz. Her zaman yaninizdayiz ve yaninizda olmaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA