Altinok, Hinis Ve Karaçoban'da

Önceki Dönem Içisleri Bakani AK Parti Erzurum Milletvekili ve Adayi Selami Altinok, bugünkü seçim gezisini Hinis ve Karaçoban Ilçeleri ’ne yapti.

Altinok, Hinis Ve Karaçoban'da
Ilk olarak gittigi Hinis’ta vatandaslarla selamlasan Altinok daha sonra Karaçoban Ilçesine geçti. Burada Burnaz, Dedeören, Ovayoncali, Karaköprü ve Duman Mahallelerinde esnaf gezisi yapan Altinok’a Ilçe Baskani Murat Derdiyok, refakat etti.

AK Parti’nin 21 yila yakin hizmet döneminde hizmet sevkini milletten aldigini ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Altinok, 14 Mayis sonrasinda da yine ayni sevkle Sahlanis Dönemini baslatacaklarini kaydetti.

Altinok, “Tüm bu seçim süreci boyunca durmaksizin sahada bulunduk. Milletvekili adaylarimizla gerçeklestirdigimiz her ziyaret hem seçimler verimli ve bereketli geçiyor. Biz bu ziyaretlerimizi sadece seçim dönemlerinde degil her zaman yapiyoruz. Vatandaslarimiz da, kendilerini kim sadece seçim zamaninda hatirliyor, kim her zaman yaninda bunun gayet farkinda. Sandiga gittiginde bu farkindaligi da ortaya koyacaktir. 14 Mayis seçimleri ümmetin umudu Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile ülkeyi yeniden dizayn etmeye çalisan dis mihraklarin seçimi olacaktir. Milletimiz ferasetini sandikta gösterecektir. Insallah Pazar aksami herkes Milletin destanini konusuyor olacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA