Kocasinan'da Bahar Temizligi Devam Ediyor

Kocasinan Belediyesi, vatandaslarin daha temiz bir ortamda yasamasi için mesai mefhumu gözetmeksizin toplam 341 personel ve 133 modern araç ile mahalle mahalle temizleyerek, hijyenik ortam sunuyor. ‘Temizlik imandadir’ anlayisiyla daha yasanabilir bir çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, temizlikte ilçe belediye ölçeginde Türkiye’nin en modern filosunu kurduklarini ve vatandaslara temiz çevre sunduklarini söyledi.

Kocasinan'da Bahar Temizligi Devam Ediyor
Farkli ve modern araçlarla Kayserililere daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, ‘Temizlik Imandandir’ anlayisiyla çalistiklarina dikkat çekerek; “Kocasinan’imizi, görünümüyle ve havasiyla daha yasanabilir bir ilçe konumuna getirmek için yogun gayret sarf ediyoruz. Hemsehrilerim, her seyin en iyisine layiktir. Bu istikamette gecemizi, güdümüze katarak hizmet ediyoruz. Kocasinan’in dört bir yaninda hummali bir sekilde temizlik seferberligimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha saglikli bir toplum için gösterdigimiz titizligi gayreti daha da artirarak sürdürüyoruz. Hemsehrilerimin hayatini daha da kolaylastirmak ve çevrelerini daha da temiz bulabilmeleri için her daim yanlarinda ve hizmetindeyiz” ifadelerini kullandi.

Her gün bir mahallede temizlik çalismasi gerçeklestiren Kocasinan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik islerinin yani sira bahar çalismalari çerçevesinde de cadde ve sokaklar basta olmak üzere, parklar, apartman ve sitelerin önü büyük bir titizlikle temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Arasözler, süpürgeler, kaldirim süpürme araci, yol süpürme araci, geri dönüsüm toplama araci, kaldirim yikama araci, damperli kamyonlar, konteynir yikama araci, Türkiye’de ilk olan ikili toplama sistemli araci, mobil yikama araçlari gibi toplam 133 temizlik araci ve 341 personelle Kocasinan piril piril oluyor. Ekipler sadece cadde, sokak ve kaldirimlarin temizligi ile kalmayip, bos arazilerdeki hafriyatlari da temizleyerek mahalleleri güzel bir görünüme kavusturuyor.
Kaynak: İHA