Iplik Gibi Kadin Yedigi Çöp Sislerle Rekor Üstüne Para Kazandi

Türkiye’nin en çok kazandiran çöp sis yeme yarismasina katilan genç kadin, çok zayif olmasi ile umulmadik 360 çöp sisi yiyerek rekor kirdi. Ip ince vücudu ile zor ayakta kalan kadin, kilolarca çöp sisi dakikalar içerisinde su içer gibi yiyip, 45 bin TL ve Iphone 14 Pro Max ödülünü kazandi.

Iplik Gibi Kadin Yedigi Çöp Sislerle Rekor Üstüne Para Kazandi


Denizli’de düzenledigi yemek yeme yarismasiyla hem dünya da hem de Türkiye genelinde en çok izlenen yarismalar arasinda en üst siralara yerlesen ‘Çöpsisçi Mehmet’, yeni bir yarismacisi ile adindan yine söz ettirdi. Ülkede son günlerde sosyal medya platformlarda kendisine ait hizla büyüyen takipçi kitlesini yeni yarisma konseptleri ile eglenceli ve heyecan verici dakikalar yasatan ‘Çöpsisçi Mehmet’, 7 yillik hizmetlerini genis çerçevede her sektöre yayarak sürdürmeye devam ediyor. Çöpsisçi Mehmet, yurt içi ve yurt disinda isletmeye gelen birçok vatandasi özel sunumlarla agirliyor. Lezzetin dorugunu damaklarinda tatmak isteyenlerin geldigi Çöpsisçi Mehmet’te düzenlenen yarismalara katilanlarin sayisi da günden güne artiyor. Midesini ve azmine güvenen yemek tutkunlari, belli sartlar istikametinde geçtikleri barajlarla farkli ödüllere sahip oluyor.

“Sevdigim seyleri özellikle fazla yiyorum, bundan dolayi aliskinim”

Düzenli bir beslenmesinin olmadigigini ve yarismada daha fazla yiyebilecegini anlatan yarismaci Zeynep Dogan, "Yarismaya Ankara’dan katiliyorum, aslen Adanali’yim. 43 dakikada 360 çöp sis yedim, benim için kolaydi, kendimi iyi hissediyorum. Süre uzun geldigi için lavaboya gitmem gerekti ve biraktim, belki devam edebilirdim. Normalde daha fazla yedigim oluyor. Düzenli bir beslenme aliskanligim yok. Genelde sevdigim seyleri özellikle fazla yiyorum, bundan dolayi aliskinim” dedi.



“Bu sefer çok büyük bir ödül kirildi”

Rekorlari genellikle zayif yarismacilarin kazandigini belirten isletme sahibi Yusuf Kaya, "Öncelikle sunu söyleyeyim bizim hiç kolay olmadi, arkadasimiz bizim için çok kolay oldu dedi.

Bu sefer çok büyük bir ödül kirildi. Buda mi olur dedik ve oldu. En büyük ödülü verdigimizi düsünüyorduk ama megerse öyle degilmis. 45 bin TL paramiz birde sinifinin en pahali telefonun sahibi oldu. Zayiflar genelde kazaniyor, kendimi ispatladi. 2.5 litre kola, 360 çöp sis, 1 salata ve 1 lavas yedi, kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA