Bagcilar'a 2 Müjde

Bagcilar Belediyesi ve Balkan-Rumeli dernekleri tarafindan düzenlenen Hidirellez Senligi’ne katilan TBMM Baskani Mustafa Sentop, Hidirellez’i vatandaslarla birlikte kutladi. Bu özel günde programin ev sahipligini yapan Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir de katilimcilara Selanik Evi ile Balkan Kültür ve Gençlik Merkezi yapilacaginin müjdesini verdi.

Bagcilar'a 2 Müjde
TBMM Baskani Prof. Dr. Mustafa Sentop, Bagcilar Belediyesi ile Balkan ve Rumeli derneklerince düzenlenen "Hidirellez Senligi"ne katildi.

Senlikte, vatandaslarla bir araya gelen Sentop, selamlasarak sohbet etti. Herkesin Hidirellez’ini kutlayan Sentop, “6 Mayis gününün hayirli olmasini, baharin uyanisi gibi Türkiye’nin uyanisinin, gücünün devam etmesini saglayacak bir gün olmasini Cenabi Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

"Erdogan’in sahsina degil Türkiye’ye karsi çikiyorlar"

14 Mayis seçimlerine de deginen Sentop, “Recep Tayyip Erdogan’in adi gerçegi, hakikati, ideali, ilkeyi temsil eden isme dönüstü. Erdogan’a karsi çikanlar onun sahsina degil Türkiye’ye karsi çikiyorlar. Ama hangi Türkiye’ye? Dünyada bir denge unsuru olan, barisi temsil eden, Ukrayna ile Rusya arasinda baris için arabuluculuk yapabilen, tahil koridorunu açan bir Recep Tayyip Erdogan ve Türkiye. Hedef olan bu. Türkiye’yi dünyada, bölgemizde karar verici, sözüne ve kararina itibar edilen, güçlü, etkili, dostlarini memnun eden, düsmanlarini da rahatsiz eden bir Türkiye olarak yolumuza devam ettirme gayreti içerisindeyiz. 14 Mayis’ta verilecek karar tam bagimsiz, kendi kararini veren, sadece Türkiye’nin yoluna devam etmesi açisindan önemli. Bu karari verecegiz. Milletimizin Türkiye’nin nereden geldiginin ve nereye gittigini çok iyi bildiginin kanaatindeyim. Bu suur ve anlayisla karar vereceginden süphem yok” diye konustu.

Özdemir iki müjde verdi

Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ise Hidirellez’ini kutladigi ilçe sakinlerine iki müjde verdi. Özdemir söyle konustu: “Selanik evi ile Balkan Kültür ve Gençlik Merkezi’ni insa edecegiz. Projeler hazirlanmaya baslandi. Insallah çok yakin bir zamanda insaatina baslayarak vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Hayirli ugurlu olsun”. Özdemir, senlikte Sentop’a tablo takdim etti. Sentop ve beraberindeki heyet, Hidirellez atesini yakarken, halk oyunlari ekibi de gösteri yapti.
Kaynak: İHA