AK Partili Tin; 'Sosyal Devletin Öncüsü AK Parti'dir'

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayi Sahin Tin, Kale ilçesini ziyaret etti, hemsehrileriyle bir araya geldi. 2002’den bu yana Türkiye’de sosyal devletin gerekliliklerini en üst seviyede yaptiklarini anlatan Milletvekili Tin, “Sosyal devletin öncüsü AK Parti’dir” dedi.

AK Partili Tin; 'Sosyal Devletin Öncüsü AK Parti'dir'


AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Kale ilçesini ziyaret ederek vatandaslarla bulustu, esnaf ziyareti yapti. Kale ilçe merkezinin yani sira Alanyurt ile Demirciler Mahallesi’nde hemsehrileriyle bulasan Milletvekili Sahin Tin, Denizli’yi karis karis gezmeye devam ettiklerini ve vatandaslarin istek, talep ve dileklerini yerinde dinlediklerini belirtti.

Kale ilçe ziyaretinde Türkiye Yüzyili ve Büyük Türkiye Yolculugu konularinda bilgilendirmeler de yapan Milletvekili Sahin Tin, “AK Parti ile özellikle isçilere, memurlara, emeklilere, yoksullara, dar gelirlilere, dezavantajli gruplara, çocuk, kadin ve gençlere ve issizlere çok ciddi projeler gelistirdik" ifadelerini kullandi.

“Sosyal devlet anlayisini sözden icraata tasidik”

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayi Sahin Tin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye’nin çok güçlü hamleler yaptigini her kesimden vatandasin yaninda olduklarini söyledi.

“Hayatin her alaninda sosyal devlet anlayisini sözden icraata tasidik” diyen Milletvekili Sahin Tin, kimseyi çaresiz ve yalniz birakmadiklarini söyledi.

Küresel ölçekte yasanan daralma, pandemi ve krizlere ragmen Türkiye’nin dimdik ayakta oldugunu, asrin felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan da güçlü devleti ortaya koyduklarini ifade ederek, “Küresel ölçekte yasanan çok ciddi sikintilara ragmen Türkiye’yi tarihinin en büyük yatirim hamleleriyle bulusturmayi sürdürüyoruz. Dünyanin en gelismis ülkelerini dahi derinden sarsan salgin sürecini en az hasarla atlatan ülkelerden biriyiz. Allah tekrarini yasatmasin ama Kahramanmaras merkezli depremlerde ilk andan itibaren devletimiz gerekeni yapti” dedi.



“Türkiye Yüzyili ile daha ileri ve müreffeh seviyelere ulasacagiz”

Milletvekili Sahin Tin, sosyal yardimlar ile zor durumda olan herkese umut olduklarini, ‘Türkiye Yüzyili ve Büyük Türkiye Yolculugu’nda ise toplumun tüm kesimleri ile birlikte çok ileri ve müreffeh seviyelere ulasacaklarini vurguladi. Sahin Tin, “Türkiye’de sosyal devlet ilkesini su ana kadar en yaygin, en basarili sekilde uygulayan parti, AK Parti olmustur. Ülke nüfusumuzun yüzde yüzüne yakini sosyal güvenlik semsiyemizin altindadir. Sosyal yardimlari ve destekleri daha önce hiçbir iktidar döneminde olmadigi kadar yayginlastirdik ve artirdik. Sosyal devletin öncüsü AK Parti’dir” dedi.

Milletvekili Sahin Tin, bu millete sevdali olduklarini, ne yapiyorlarsa gençler, kadinlar, çiftçiler, sanayiciler, isçiler ve üreticiler için yaptiklarini aktardi.
Kaynak: İHA