Togg Asker Ugurlamasinda

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, askere gidecek 20 yasindaki Kadir Bacak’in Togg ricasini kirmayarak, Kapadokya rengi Togg’u Bursa Inegöl’de asker ugurlamasinda konvoy basi yapti.

Togg Asker Ugurlamasinda
Teslimatlari devam eden Türkiye’nin Otomobili Togg’un T10X modeli, Bursa’da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bursa’dan milletvekili adayi olan Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin Inegöl ilçesinde gerçeklestirdigi Gençlik Merkezinin açilisinda ilginç bir taleple karsilasti. Aslen Kahramanmarasli olan ve Inegöl’de yasayan Kadir Bacak, yakin bir zamanda vatani görevini ifa edecegini belirterek Bakan Varank’tan Togg’un asker ugurlamasinda kullanilmasini talep etti. Mehmetçigin talebini kirmayan Bakan Varank gence söz verdi.

Bakan Varank’in talimatiyla Kapadokya renkli Togg, 5 Mayis’ta Inegöl’e geldi. Kadir Bacak üzerinde Türk bayragi olan T10X’in direksiyonuna asker sali ile oturdu. Inegöl turu atan Kadir Bacak’a asker gencin akrabalari ve arkadaslari da eslik etti.

“Togg’u talep etmistik, Bakanimiz da bizi kirmadi”

Inegöl Belediyesi önüne de gelen T10X, vatandaslarin da yogun ilgisiyle karsilandi. Tokat’ta vatani görevini yapacak Kadir Bacak, “Bursa Gençlik Merkezi açilisinda Bakanimizdan Togg’u talep etmistik. Bakanimiz da bizi kirmadi” dedi.

Bacak, destegi ve katkilari için Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’a da tesekkür etti.

Öte yandan, Togg’un resmi sosyal medya hesaplarindan Kasim ayinda renk anketi yapildi. Ankette birinci açik ara Kapadokya oldu.
Kaynak: İHA