Kampçilarin Yeni Adresi

Bolu’nun dogal alana sahip yaylalarindan biri olan Püren Yaylasi, baharin gelmesiyle birçok ziyaretçiye ev sahipligi yapiyor. Istanbul’un kaosundan kurtulmak için Pürenli Yaylasi’na gelenler, doga ile içe içe zaman geçiriyor.

Kampçilarin Yeni Adresi
Bahar aylarinin gelmesiyle birlikte rengarenk çiçeklerin açtigi Pürenli Yaylasi, son yillarda dogaseverlerin de ugrak noktalarindan biri haline geldi. Dogayla iç içe, huzur dolu vakit geçirme firsati bulan dogaseverler ve kampçilar, Pürenli Yaylasi’nda keyifli anlar yasiyor. Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan doga harikasi Pürenli Yaylasi, dört mevsim dogaseverlerin ilgisini çekiyor. Pürenli Yaylasi, Mudurnu’ya bagli Taskesti beldesi Ortaköy sinirlarindaki bin 650 rakimda bulunuyor.

Istanbul’dan kamp için Pürenli Yaylasi’na gelen Kutay Gürünlü ve Asli Tanrikulu çifti yaylanin dogasini çok begendiklerini ifade etti.

Kutay Gürünlü, "Istanbul’dan geldik. Istanbul’un kaosundan kurtulmak için geldik. Burasi inanilmaz bir yer gerçekten. Yarim saat içerisinde 4 mevsimi birden yasadik. Ilkbaharin çiçekleri var, yazin günesi var, sonbaharin yagmuru var hala daha kisin kari var buralarda. Inanilmaz, ilk defa nefes aldigimi hissettim. Istanbul’dan sonra diyecek baska bir seyim yok. Bizim araç üstü çadirimiz var. Rahat oluyor. Zaten 3 köpekle yasiyoruz. Köpeklerle sehir merkezinde güzel vakit geçiremedigimiz için hep böyle kampa ve sehirden uzak yerlere gelmeye çalisiyoruz. Rahat ediyoruz. Olurda buraya gelirseniz, burayi buldugunuz gibi birakin" dedi.

Kaynak: İHA