Torku Güven Duyulan Marka Seçildi

Torku, “Türkiye’nin en çok tavsiye edilen ve güven duyulan markalari” arastirmasinda “En çok güven duyulan” marka oldu.

Torku Güven Duyulan Marka Seçildi
Marketing Türkiye Dergisi adina kamuoyu arastirmasi yapan Kuantum Arastirma’nin Ocak-Subat 2023 tarihleri arasinda gerçeklestirdigi “NewPrometer+Sustainability” arastirmasinda, Torku, Gida kategorisinde ilk sirada yer aldi. Kuantum arastirma, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen markalarini 10 farkli sektör için, “Müsteri memnuniyeti”, “NPS”, “Güven”, “Gelecekte Kullanma Endeksi” ve “Sürdürülebilirlik” alt basliklarinda belirledi. Markalarin, müsteri memnuniyeti, güven ve gelecekte tercih edilme konularinda 5’li likert soru tipiyle degerlendirmesi yapildi. Otomotiv, Gida, Kozmetik & Kisisel Bakim, Hazir Giyim, Küçük Ev Aletleri, Finans, Perakende, Beyaz Esya, Teknoloji ve Akaryakit sektörlerindeki analiz sonuçlarina göre Gidada Torku, yüzde 90.4 gibi yüksek bir oran ile “Güven” duyulan marka olurken, 84,8’lik genel ortalama ile “en çok tavsiye edilen” marka oldu. Arastirmanin Gida sektöründeki sonuç raporunda, güven duyulan ve gelecekte tercih etme kategorilerinde yüzde 90,4 ile birinci ve sürdürülebilirlik alt basliginda da yüzde 90,2 ile ilk sirada yer alan Torku, sektör ortalamasinda da 84,8 ile Gida kategorisinde ilk sirayi aldi. Arastirmanin tüm sektörlerdeki sonuçlari Marketing Türkiye’nin Mayis 2023 sayisinda yayinlandi.

Baskan Erkoyuncu: “Basarinin sirri kaliteli ve belgeli üretimdir”

Konya Seker’in Çumra Atistirmalik, Panagro ve Seydibey tesislerinde üretilen Torku markali ürünlerin yakin zamanda “TSE Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi” aldigini da hatirlatan PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Erkoyuncu, Kuantum arastirma tarafindan yapilan çalisma sonuçlarini degerlendirdi. Baskan Erkoyuncu, üretim asamasindan tüketicilere ulasana kadar titizlikle çalistiklarini söyledi.

Torku olarak, saglikli, dogal ve güvenilir gida ürünleri ile tüketiciler tarafindan bir kez daha tercih edilen ve güvenilen markalar siralamasinda ilk siralarda yer aldiklarini vurgulayan Baskan Ramazan Erkoyuncu, “Kurulus misyon ve vizyonuna uygun olarak hizmetimizi sürdürüyoruz. Daha önce de birçok arastirmada ilk siralarda yer aldik. Ürünlerimizde misir surubu, nisasta bazli sekerler, kimyasal boyalar, zararli hayvansal yaglar kullanmadan ve hijyen kurallarindan taviz vermeden tüketiciye saglikli ürünler sunmaya devam ediyoruz. Yine hayvansal yag kullanmadan jelibon üretebilen tesislere sahibiz. Kalite testlerinden de basariyla geçtik. TSE, 3 ayri tesisimizi en ince ayrintisina kadar inceledi ve ‘Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesini’ verdi. Bu Türkiye’de bir ilk oldu. Bu tesislerimizde kaliteden taviz vermeden üretme sorumlulugunu üzerimizde tasiyoruz. Ürünlerimizin güvenle tüketilmesinden dolayi bir kez daha gurur duyduk” dedi.

Kaynak: İHA