TEBEV Yüzleri Güldürüyor

Tepebasi Belediyesi Evde Bakim Hizmetleri TEBEV, 2012’den bu yana 65 yas üstü kimsesiz vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor.

TEBEV Yüzleri Güldürüyor
TEBEV ekipleri bünyesindeki 347 vatandasi yalniz birakmiyor. Ekipler tarafindan evde verilen saglik hizmetleri kapsaminda tansiyon, ates, seker ölçümleri yapilirken tibbi malzeme destegi de saglaniyor. Ekipler ayrica deneyimli vatandaslarin kullandiklari ilaçlarin takibi, saglik durumlari ve dikkat edilmesi gereken konulari hakkinda da bilgilendirmede bulunuyor. Saglik Isleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren TEBEV, eczane ve market alisverisine kadar pek çok hizmet veriyor. TEBEV görevlileri ayrica vatandaslarin ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek resmi kurumlardaki islemlerini takip ediyor. TEBEV’in hizmetlerinden 65 yas üstü yaslilar, tedaviye yönlendirilmesi gereken magdur hastalar, yalniz yasayip kendi bakimini saglayamayanlar, yatalak durumda olanlar, evde saglik bakimina ihtiyaç duyan hastalar, sosyal güvencesi bulunmayanlar ve saglik hizmetine ulasamayan vatandaslar yararlanabiliyor.

TEBEV ekiplerinin saglik kontrolü gerçeklestirdigi vatandaslar da verilen hizmetlerden duyduklari memnuniyeti belirterek Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’a tesekkürlerini iletiyor.
Kaynak: İHA