Kütükcü, TOBB Hizmet Seref Belgesi Aldi

Konya Sanayi Odasi (KSO) Meclis Baskani Memis Kütükcü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan, TOBB camiasina ve Türkiye ekonomisine hizmette bulunan delegelere verilen Hizmet Seref Belgesi’ni, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun elinden aldi.

Kütükcü, TOBB Hizmet Seref Belgesi Aldi
TOBB’un 79. Genel Kurulu dolayisiyla düzenlenen Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni’ne, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Ticaret Bakani Mehmet Mus, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakani Nurettin Nebati, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu ve Türk is dünyasi temsilcileri katildi.

TOBB delegeliginde, 10., 20. ve 30. yillarini dolduran delegelere hizmet seref belgesi takdim edilen törende, Konya Sanayi Odasi Meclis Baskani Memis Kütükcü’ye de, 10 yillik delege olarak TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu tarafindan Hizmet Seref Belgesi takdim edildi.

Kütükcü’den tesekkür mesaji

Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni sonrasinda bir tesekkür mesaji yayimlayan Konya Sanayi Odasi Meclis Baskani Memis Kütükcü, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’na tesekkür ederek, “Türk is dünyasi olarak sartlar ne olursa olsun üretimden asla vazgeçmedik. Yakin zamanda geride biraktigimiz pandemi dönemi ve beraberinde gelen ekonomik zorlu sartlara ragmen, üretime, ihracata ve istihdama devam ettik. Konyali sanayiciler olarak, ülkemizin kalkinmasinin yolunun üretimden geçtigini biliyor ve daha müreffeh yarinlara ulasabilmek için çati kurulusumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birligimizin öncülügünde çalismalarimiza devam ediyoruz. Her zaman Türk is dünyamizin yaninda olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA