Kepez'den Basköy'e Yeni Hizmet Binasi

Basköy Mahallesi’ne yeniden insa edilecek hizmet binasinin temel atma töreninde konusan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, içinde doktor, ögretmen ve muhtarlik odasi ile kütüphanenin yer alacagi hizmet binasinin 90 günde tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacagini söyledi.

Kepez'den Basköy'e Yeni Hizmet Binasi
Kepez Belediyesi, kirsal yerlesim yerlerinden Basköy Mahallesi’nde ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet binasini yeniliyor. Basköy Hizmet Binasinin temeli düzenlenen törenle atildi. Törene Kepez Kaymakami Nusret Sahin, Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez Ilçe Baskani Bahattin Bayraktar, MHP Kepez Ilçe Baskani Servet Ersoy, meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Basköy Hizmet Binasinin temel atma töreninde konusan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Kepez’in hizmet yolculugunun her yeni günle beraber artarak devam ettigini söyledi.

Basköy’ün mevcut hizmet binasinin ekonomik ömrünü doldurdugunu ve bunun için yeni bir hizmet binasinin yapimi için yola çiktiklarini belirten Baskan Tütüncü, “Basköy Hizmet Binasi, 90 gün sonra hemsehrilerimizin hizmetinde olacak. Hizmet binamizda ögretmenlerimiz için güzel bir ögretmenler odasi olacak. Çocuklarimiz ve ögretmenlerimizin çalisabilecegi bir kütüphane, muhtarimiz için ofis ve doktor odasi olacak. Bu hizmet binamiz Basköy’e çok yakisacak. Hayirli ugurlu olsun.” dedi.

“Basköy bizim kalbimizde, gönlümüzde ayri bir yere sahip” diyerek, sözlerini sürdüren Baskan Tütüncü, “Çünkü Basköy yeni Osmanli Yörüklerinin merkezi. Basköy, buradan Söbüce’ye, Söbüce’den buraya gönül bagi kurdugumuz bir cografya Bu anlamda çok özel bir yeri var. Yeni Osmanli Yörüklerine, Basköy’e ve Söbüce’yi yayla edinen benim degerli hemsehrilerime hizmetlerin en güzeli yakisir diyerek, hizmetlerimizi yaptik” diye konustu.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’de egitim ve ögretim yilinin tamamlanmak üzere oldugunu vurgulayarak, tüm ögrencilere güzel bir yaz tatili geçirmeleri dileklerinde bulundu. Yaz tatilinin Kepez’de güzel bir karne senligi ile baslayacagina da deginen Baskan Tütüncü, 16 Haziran Cuma günü Antalya’nin çocuklarina muhtesem bir etkinlik düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. Baskan Tütüncü’nün konusmasinin ardindan butona basilarak Basköy Hizmet Binasi’nin temeli atildi.

Yeni hizmet tesisinde, muhtarlik odasi, ögretmenler odasi, doktor odasi ile kütüphane yer alacak.
Kaynak: İHA