Derince'de Tekvando Söleni

Derincespor Kulübü’nde tekvando egitimlerine katilan sporcular için kusak sinavi düzenlendi. Derince Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilen kusak sinavinda 525 sporcu bir üst kusaga terfi etmenin mutlulugunu yasadi.

Derince'de Tekvando Söleni
Tuncay Karak’in antrenörlügünde devam eden çalismalar Dumlupinar Spor Merkezi, Sirripasa Gençlik ve Spor Merkezi, Sehit Er Emre Kaan Arli Çok Amaçli Spor Salonu, Sehit Osmangazi Çetingöz Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Çinarli Ortaokulu’ndaki gerçeklesiyor. 6-16 yas gruplari arasindaki 5 ayri kurs merkezinde haftanin 7 günü devam eden tekvando kurslarina katilan ögrenciler bu kez kusak sinavi heyecani yasadi.

Derince Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen kusak sinavinda 525 sporcu bir üst kusaga terfi etmek için ter dökerken, aileleri de heyecanli bir sekilde sporculari takip etti. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Derince Belediye Baskan Yardimcisi Kemal Bayraktar, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçin ve Mustafa Morgül de kusak törenini takip ederek, ögrencilerin heyecanina ortak oldu.

Ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün konusmasinda, "Derincespor Kulübümüz bünyesinde tekvando egitimlerine katilan sporcularimizin kusak terfi sinavini takip ettik. Yeni kusaklarini takdim ettigimiz kiymetli evlatlarimizi, onlari yetistiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA