Çocukluk Hayalini Gerçeklestirdi

Giresun’da yasayan Feyza Kirdemir, çocuklugundan bu yana hayali olan resim atölyesini Bulancak ilçesinde açarak hayalini gerçege dönüstürdü.

Çocukluk Hayalini Gerçeklestirdi
Çok küçük yaslarda baslayan resim çizme serüvenini her geçen gün gelistirerek bu alanda hem egitim aldi hem de lise ve üniversite hayatini bu alana yönlendirdi.

Büyük bir ask ve gayretle ve tirnaklariyla kaziyarak bugünlere kadar gelen Kirdemir, çocukluk hayali olan Resim Atölyesini de yasamis oldugu Bulancak ilçesinde hayata geçirdi.

Çocuklar basta olmak üzere tüm yas gruplarina bu alanda egitimler verdigini belirten Feyza Kirdemir, "Aslinda bir atölye açma fikri her zaman hayalimde vardi. Sadece egitimimi tamamlayip firsat bulabilecegim ani bekliyordum. Bu sene çok sükür nasip oldu. Suan da mevcutta matematik dersi de verilen bir alana ortak olarak kursa basladim. Yasadigim bölge de mevcutta bu sekilde bir kurs yok. Özellikle o açidan kendimi sansli hissediyorum. Bulancak’ta çocuklara ve yetiskinlere bu anlamda bir seyler kazandirabilmek beni çok daha mutlu edecek" dedi.



Atölyesini diger sanat alanlariyla çesitlendirmek istiyor

Gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmasi içinde çalismalar yaptigini ifade eden Kirdemir, "Özellikle sadece çocuklarla sinirli tutmayip yetiskinlere de bu anlamda firsat saglamakta öncelikli amaçlarimdan. Suan mevcutta sadece resim ve seramik üzerine dersler veriyorum ama ilerleyen zamanlarda yan dal olarak heykel ve ahsap boyama ve ebru sanatini da eklemeyi düsünüyorum. Insanlarin bu atölyeyi sadece ders alani olarak görmelerini degil, vakit geçirmek için ziyarette bulunarak bir kahve içmeye gelmelerini de çok isterim. Bu süreçte daha büyük hedefler için adim atmaya devam etmek istiyorum ve bana destek olan herkese tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA