Baskan Yilmaz'a TOBB'da Önemli Görev

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odalari Konseyi Asil Üyeligine seçildi.

Baskan Yilmaz'a TOBB'da Önemli Görev
Gümrük ve Turizm Isletmeleri’nin (GTI) 7 kisilik yönetim kurulu üyesi olan Baskan Mehmet Yilmaz TOBB 79. Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odalari Konseyi Asil Üyeligine seçildi. Böylece Baskan Yilmaz, TOBB’da Manisa’yi ve Türkiye’yi temsil edecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi’nin sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, "Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Mehmet Yilmaz, Meclis Baskanimiz Sayin Ümit Türek, Kiymetli TOBB Genel Kurul Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz Sayin Filiz Kavakli, Ankara’da gerçeklestirilen TOBB 79. Genel Kurulu’na katildilar. Yeniden TOBB Yönetim Kurulu Baskanligima seçilen Sayin M. Rifat Hisarciklioglu’nu kutlar, 79.Genel Kurulun ülkemize ve is dünyamiza hayirli olmasini temenni ediyoruz. Bununla birlikte Ticaret ve Sanayi Odalari Konseyi Asil Üyeligine seçilen Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Mehmet Yilmaz’i kutlariz. Manisa TSO olarak bundan önce oldugu gibi bundan sonra da is dünyasinin güçlü sesi olmaya devam edecegiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA