Kumru'da Dogalgaz Mutlulugu

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altinordu, Ünye, Fatsa, Persembe ve Gülyali ilçelerinden sonra Kumru ilçesini de dogalgaza kavusturuyor. Kumru Belediye Baskani Yusuf Yalçuva ve Kumrulu vatandaslar Baskan Güler’e gösterdigi ilgi ve destekten dolayi tesekkür etti.

Ilçelerin belli bir takvim dahilinde dogalgaza kavusmasi için çalismalar yürüten Baskan Güler’in çabalariyla Persembe ve Gülyali ilçelerinin ardindan Kumru ilçesi dogalgazi yakmaya hazirlaniyor. Dogalgaz firmasi tarafindan sürdürülen çalismalarin 6 ay içerisinde tamamlanmasi bekleniyor. Kis dönemine kadar ilçenin yüzde 80’ni dogalgaz kavusmus olacak.

Baskan Yalçuva’dan tesekkür

Kumru Belediye Baskani Yusuf Yalçuva, Kumru’ya dogalgazin gelmesinde büyük katkilari olan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkür etti. Baskan Yalçuva, “Öncelikle her konuda bize öncülük eden, her zaman bizlere büyük destekler veren Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok tesekkür ediyoruz. Kumru tarihi günlerinden bir tanesini daha yasiyor. Hem bizim hem de kiymetli Büyüksehir Belediye Baskanimizin 2019 yerel seçimlerinde verdigi bir sözü daha yerine getirmek için çalismalara basladik. Yillardir hayalini kurdugumuz ancak bir türlü getiremedigimiz dogalgaz Büyüksehir Belediye Baskanimizin girisimleri ile ilçemize geldi. Kumru’da yaklasik 10 km’lik bir alani kapsayacak dogalgaz çalismalarimiz basladi.

Tamamlandiginda ilçemizin yüzde 80’i bu hizmetten yararlanmis olacak. Aradan geçen 4 yillik süre içerisinde Kumru dahil olmak üzere diger ilçelerimize dogalgazin gelmesi için Büyüksehir Belediye Baskanimizin çok çalisma yaptigina bizzat sahit olduk. Allah ondan ve ekibinden razi olsun. Dogalgaz ilçemize ve vatandaslarimiza hayirli olsun” diye konustu.

Kumru ilçe sakinleri yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti ifade ederek, “Yillardir hayalini kurdugumuz dogalgaz çalismasi ilçemizde basladi.

Bizler her kis öncesi yakacak derdine düsüyorduk. Ancak simdi bu telasimiz ortadan kalkti. Ilçemize dogalgaz geldi. Insallah bu kis dogalgaz konforunu yasayacagiz” diyerek sevinçli olduklarini belirttiler.
Kaynak: İHA