Kars'ta Agir Silah Atislari Yapilacak

Kars’ta agir silah atislari yapilacak. Atislarin yapilacagi 5-9 Haziran 2023 tarihinde atis alina ve çevresine giris çikislar yasaklandi.

Artvin Il Jandarma Komutanliginca, 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasinda, Sehit Istikam Astsubay Kidemli Üstçavus Ilhan Hamli Atis ve Tatbikat Alaninda Savsat Jandarma Asayis Komando Bölük Komutanligi emrinde görevli personel tarafindan Piyade Tüfegi, Makinali Tüfek, RPG-7, El Bombasi, Bombaatar ile Kirpi, Kobra ve Ejder Yalçin Zirhli Araç üzerinden makineli tüfek atislari yapilacak.

Tugay Komutanligi’nca konuyla ilgili olarak yapilan degerlendirme sonrasinda 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasinda Sehit Istikam Astsubay Kidemli Üstçavus Ilhan Hamli

Atis ve Tatbikat Alaninin bahse konu atislarin icra edilmesi maksadiyla kullanilmasi karari alindi.

Tugay Komutanligi’nca alinan karara istinaden icra edilecek atislar çerçevesinde 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasinda 24 saat esasina göre, koordinatlari belirtilen

Sehit Istikam Astsubay Kidemli Üstçavus Ilhan Hamli Atis ve Tatbikat Alanina girilmesi, olasi can ve mal emniyeti bakimindan tehlike arz ettiginde, bölgeye girilmesi yasaklanirken, vatandaslardan dikkatli olmalari istendi.
Kaynak: İHA