Geç Kalma, Genç Gel

DÜZCE – Düzce Müftülü geç kalma, genç gel temasiyla gençleri camiyle bulusturuyor.

Geç Kalma, Genç Gel
Düzce’nin Koçyazi Mahallesi Zahidül Kevseri Cami’nde ‘Geç kalma genç gel’ temasiyla cami gençlik bulusmasi gerçeklestirildi.

Programa Müftü Osman Aydin, Müftü Yardimcilari Hasan Izmirli ve Yavuz Horoz, Sube Müdürü Erkan Adalan, Din Hizmetleri Uzmani Hasan Çiçek, Manevi Danismanlar Serkan Terzioglu ile Harun Altay, din görevlileri ve çok sayida genç katildi.

Aksam namazinin ardindan gençlerin/ögrencilerin tekbir/salavat ve ilahi okumasiyla baslayan program; Zahidül Kevseri Cami Gençlik Merkezinde Müftü Yardimcisi Hasan Izmirli’nin sohbetiyle devam etti.

Müftü Sardimcisi Izmirli. Bakara Suresi 60. ayetinde geçen "Hani bir zamanlar Musa, kavmi için su istemisti, biz de ‘asanla tasa vur!’ demistik, bunun üzerine o tastan on iki pinar fiskirmisti” ayetini okuyarak bugüne yönelik nitelikli insan kaynaklari, üretim araçlarin önemi ve emrimize verilen yeralti, yer üstü ve gökyüzü evreninden geregi gibi yararlanma hususunda yapilanlar, yapilmasi gerekenler için bir genç olarak farkli alanlarda kendimizi en iyi bir sekilde yetistirmek için çok çalismak gerektigine vurgu yapti.

Daha sonra programa katilan Müftü Osman Aydin, gençligin önemine vurgu yaparak, “Basta gençleri camilerimize, gençlik merkezlerimize gönderdikleri için anne babalarina, manevi danismanlarimiza, din görevlilerimize ve gençlere çok tesekkür ederim” dedi.

Program yapilan ikramlarin ardindan, yatsi namazinin kilinmasi ve Il Müftüsü Osman Aydin’in cemaate hitabi ve duasiyla son buldu.
Kaynak: İHA