Ak Parti Liderini Bekliyor

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in Erzurum mitingi için Il Baskanligi ve Seçim Koordinasyon Merkezinin yogun temposu sürüyor.

Ak Parti Liderini Bekliyor
Milletvekili Adaylarinin ilçe ve kent merkezindeki seçim gezileri de yine araliksiz devam ediyor. Erzurum Büyüksehir Belediyesinin 120 araçtan olusan toplam maliyeti 600 milyon TL olan araç filosunun tanitim programina katilan AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, AK Partinin belediyecilik hizmetlerine atifta bulundu.

Baskan Sekmen’in yillardir siyasi arenada ve yerel yönetimlerde ki birikiminin yansimasi olarak Erzurum’da büyük hizmetler ve yatirimlar kazandirdigini anlatan Il Baskani Küçükoglu, “Yerel yönetimlerin duayen ismi olan ve kadim sehrimiz Erzurum’a yaptigi yatirimlariyla kentimizin çehresini degistiren Erzurum Büyüksehir Belediyemizin Kiymetli Baskani Mehmet Sekmen’in riyasetinde bugün 120 araçtan olusan 600 milyonluk 16. Araç Filosunun tanitimina eslik ettik. Son derece önemli ve gerekli olan bu yatirimin Erzurum’umuza hayirli ve bereketli olmasini dilerim” dedi.

Miting Için Rekor Katilim Bekleniyor

AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, Cumhurbaskani AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in Cuma günü katilacagi miting öncesinde çalismalarin araliksiz sürdügünü söyleyerek, vatandaslara miting çagrisinda bulundu. MNG AVM yaninda bulunan Yeni Miting alaninda organize edilecek olan Mitingde Erzurumlu vatandaslarin Cumhurbaskani Erdogan ile kucaklasacagini hatirlatan Küçükoglu, “ Erzurum halki yillardir devam ettirdigi büyük destegi bu defada Cumhurbaskanimizi karsilamada gösterecektir. Her daim bu davanin bekçisi halkimizin 14 Mayista sandiklarda iradesini yansitacaktir. Tüm halkimizi adeta sölen niteliginde yapmayi ümit ettigimiz mitingimize bekliyoruz” diye konustu.

Altinok, Tekman, Hinis ve Köprköy’de

Seçim gezilerinde dün ilk olarak Tekman’a giden Önceki Dönem Içisleri Bakani Erzurum Milletvekili ve Adayi Selami Altinok, burada sandik egitim toplantisina katilip esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi. Tekman gezisinin ardindan Hinis’a geçen Altinok, Mahalle muhtarlari ile toplanti yapti. Burada da esnaf gezilerini devam ettiren Altinok, Köprüköy Ilçesi’ne giderek, Geyikli, Yolgeçti ve Akdag Mahallelerinde vatandaslarla bulustu. Gezilerinde özellikle 14 Mayis seçimlerinin önemine vurgu yapan Altinok, “Milletin feraseti sandiga yansiyacaktir. Inaniyoruz ki halkimiz diger cenahin hangi iradeye hizmet ettiginin farkindadir. Büyük oranli seçim neticesi bekliyoruz. Cumhurbaskanimiza teveccüh katlanarak daha da büyüyor. Bunun tecellisini seçim aksami herkes görecektir” diye konustu.

Öncü’den mitinge davet: “Liderimizin arkasinda dimdik durdugumuzu haykiralim”

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardimcisi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Fatma Öncü, 1 Mayis emek ve Dayanisma günü nedeniyle Hizmet-Is Sendikasi ve Memur-Sen’i ziyaret etti. Öncü, gün boyu devam eden seçim çalismalarini ise ilk defa oy kullanacak olan seçmenlerle bulusarak tamamladi. Öncü, genç seçmen bulusmasinda vatandaslari Cuma günü Erzurum’da vatandaslari hitap edecek olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in mitingine davet etti. Öncü; “Sayin Cumhurbaskanimizin, Erzurum sevgisini herkes bilir. Erzurum’un Cumhurbaskanimizin kalbinde çok ayri bir yeri oldugunu biliyoruz. Her firsatta sehrimize gelen liderimiz, Cuma günü yeniden Erzurum halki ile bulusacak. Insallah Dadaslar, Cuma günü Cumhurbaskanimizi yogun bir kalabalik ile karsilayacaklar. Parti Teskilatlarimiz yogun bir mesai harcayarak miting gününe hazirlaniyor. Türkiye’nin her bir kösesinde yüzbinlere hitap eden Sayin Cumhurbaskanimiz, Erzurum’da tarihi bir kalabalik ile karsilasacagini umut ediyorum. Dört taraftan yikilmasini bekleyenlere inat, dadaslar olarak liderimizin ardasinda dimdik durdugumuzu, miting meydanlarindan haykiracagiz” dedi.

Öz; Daha Yapacak Çok Isimiz Var

Seçim çalismalarina devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Tortum ve Uzundere ilçelerinde vatandaslarla bulustu. Ilçe teskilatlarini ziyaret eden Öz, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaslarla sohbet etti. Milletvekili Adayi Mehmet Emin Öz, konusmasinda “Türkiye’yi büyütüp, kalkindirmaya, ekonomimizi, ekmegimizi, özgürlügü arttirmaya çalistik. Birligimizi, beraberligimizi, kardesligimizi hep güçlendirdik ve daha yapacak çok isimiz var. Bunlari da hep beraber yapacagiz. Yeni dönemde insallah Türkiye’yi daha da gelistirecegiz. Ekonomimizi büyütecegiz. Ekmegimizi büyütecegiz. Refahi artiracagiz. Issiz kimse kalmayacak. 2023s yili hepimiz için bir milat olacak. Türkiye’nin büyük hedeflerine varmasinda kimse mani olamayacak. Halkimizin yeniden destegini istiyoruz” diye konustu.

Firat’tan Horasan Çikarmasi

AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayi Av. Abdurrahim Firat, dünkü seçim gezisinde Horasan Ilçesi’nde vatandaslarla bulustu. Agilli, Aktas, Çigilli, Yazilitas, Yaylaci, Haydarli, Yesilöz, Sekman, Yarbogaz, Alagöz, PirHasan, Saçlik, Kepenek, Pinarli, Dikili ve Dündeger Mahallelerinde kapi kapi vatandaslari gezen ve 14 Mayis için destek isteyen Milletvekili Adayi Firat, 14 Mayis Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçiminin önemine vurgu yapti. Bu seçimin Hak ile Batilin seçimi olacagi hatirlatmasinda bulunan Firat, “Gittigimiz her noktada Erzurum’da Cumhurbaskanimiza olan yogun teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Türkiye Yüzyili, ülkemizin ve milletimizin önümüzdeki asrina dair hayalleri, vizyonlari ve hedefleri için çok önemlidir. Bunun tarihi de 14 Mayis seçimleridir. Aziz milletimiz tam bagimsizlik yolunda Cumhurbaskanimizin girdigi hiçbir mücadelede kendisini yalniz birakmadi. 14 Mayis’ta inaniyorum ki çok büyük bir destegi bir kez daha Cumhurbaskanimiza verecek. Cumhurbaskanimiz, ülkemizde ki yasaklari kaldirarak insanimizin iradesine vurulan zincirleri kirdi. Dünü çok iyi hatirliyoruz. Milletimize, Anadolu insanina cesaret ve öz güven kazandirdi” dedi.

Çelik’ten Merkez Turu

AK Parti Erzurum milletvekili Adayi Av. Ayse Deniz Çelik, Erzurum merkez ilçelerinde seçim çalismasini devam ettirdi. Ilk olarak Palandöken Ilçesi’nde Müftü Solakzade ve Hüseyin Avni Ulas Mahallesi ev toplantilarina katilan Çelik, ardindan Yakutiye Ilçesi’nde Dadasköy Mahallesi, Hilalkent ev ziyaretleri ile MNG AVM’de esnaf ziyareti gerçeklestirdi. Son olarak Aziziye Ilçesi’ne giden Çelik, burada çat kapi ziyaretleri yapip seçmen taramasina katildi.

Özellikle gençlerin ilgisinin memnuniyet verici oldugunu hatirlatan Çelik, “Gençlerimizde bu seçimi çok hayati bir seçim olarak kabul etmis durumda. Herkes Türkiye’nin çok ciddi bir mücadele verdigini görüyor. Bu mücadeleyi en iyi yönetecek kisi de Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan oldugunu daha iyi anliyoruz. Biz bir esnafimiza ziyarete gittigimiz zaman Cumhurbaskani’mizin selamini ilettigimiz zaman yüzlerde inanilmaz bir gülümseme oluyor. Buda bizim çalismalarimizda kat be kat doping etkisi yapiyor” diye konustu.

Kocaaliler, Gençlerle Bulustu

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Gökberk Kocaaliler, dünkü gezisinde Askale Ilçesi ve Merkez Ilçelerinde ki gezileriyle devam ettirdi. Ilk olarak genç istihdamin en yogun oldugu Palandöken Ilçesi’nde bulunan Assist Çagri Merkezine giden Kocaaliler, burada gençlerle sohbet etti. Ardindan Askale ve Aziziye Ilçelerinde sandik kurulu toplantilarina istirak eden Kocaaliler, Yakutiye Ilçesi’nde esnaf gezisi yapip özel bir televizyon kanalinda programa katildi.

Kocaaliler, buralarda yaptigi konusmalarda seçimlerin önemine degindi. Kocaaliler, “Vatandaslarimiz sabirsizlikla 14 Mayis’i bekliyor. 14 Mayis’ta bir demokrasi bayrami yasayacagiz. Bu millet 14 Mayis’ta sözde karar da gelecekte milletindir diyecek. Tekrardan AK Parti’ye ve Cumhurbaskanimizin hizmetleriyle yola devam edecegini ilan edecek. Gerçekten de baktiginizda biz diyoruz ki öyle bir zamandan geçiyoruz ki bir yandan dünyayi etkisi altina alan ekonomik sikintilar, bir yandan etrafimizda savaslar var. Bununla birlikte güçlü bir liderimiz ve güçlü bir Türkiye idealiyle birlikte hepimiz gece gündüz çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA