Kayip Kadin Dag Tas Araniyor

Denizli’nin Bekilli ilçesinde esiyle birlikte ormanlik alanda mantar ararken kaybolan yasli kadin, dag tas araniyor. Su birikintilerinin dahil tahliye edildigi alanda, çok sayida ekip kadinin bulunmasi için seferber oldu.

Kayip Kadin Dag Tas Araniyor


Bekilli Ilçesine bagli Gömce Mahallesi’nde yasayan 72 yasindaki Ayse Koç, dün ögle saatlerinde esi Ahmet Koç ile birlikte mahalle yakinindaki Imrali Yolu bölgesine mantar aramak için gitti. Ormanlik alanda mantar arayan Ayse Koç, bir süre sonra gözden kayboldu. Koca Ahmet Koç, esini tüm aramalarina ragmen bulamayinca jandarma ekiplerini arayarak yardim istedi. Kisa sürede olay yerine giden jandarma ve arama kurtarma ekipleri bölgede arama çalismasi baslatti. Gece saatlerine kadar devam eden arama çalismalarinda Ayse Koç bulunamadi.

Su birikintileri bosaltildi

Havanin kararmasi nedeniyle ara verilen arama çalismalarina sabahin ilk isiklariyla tekrar baslayan ekipler, su birikintileri dahil kepçe yardimiyla alanda çalismalarini yogunlastirdi. Gece saatlerinde de çalismalarin sürecegi ögrenilen ormanlik alanda çok sayida vatandasta aramaya destek veriyor.
Kaynak: İHA