KARSEM'den IHA Pilot Egitimi

Konya Ticaret Odasi KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (KARSEM), havacilik sektöründeki yeniliklere öncülük ederek, insansiz hava araçlari teknolojilerine uyum saglayabilecek nitelikli pilotlara olan talebin karsilanmasi amaciyla Insansiz Hava Araci Pilot Egitimi vermeye hazirlaniyor.

KARSEM'den IHA Pilot Egitimi
KARSEM, havacilik sektöründe öncü rol üstlenerek insansiz hava araçlari teknolojilerine uyum saglayabilen nitelikli pilotlara yönelik talebi karsilamak amaciyla IHA Pilot Egitimi vermeye hazirlaniyor. KARSEM, bu alanda uzmanlasmak isteyen bireylere detayli bir egitim programi sunarak, IHA pilotlugu konusunda yetkinlik kazanmalarina katki sagliyor. Egitim programi; yenilikçi egitim materyalleri sunularak, deneyimli akademisyenlerin gözetiminde ve birebir uygulamalarla desteklenerek, IHA pilotlugu becerilerinin gelistirilmesini ve havacilik sektöründe basarili bir kariyere adim atilmasini saglayacak bir firsat sunuyor.

IHA Pilot Egitiminde, teorik bilgiler ile pratik uçus becerileri birlikte sunuluyor

KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan verilecek IHA Pilot Egitimi Programi, modern simülatörler, uçus egitimleri ve uzman akademisyenlerin rehberliginde gerçeklesiyor. Egitimde IHA’nin temel prensiplerinin yaninda uçus güvenligi, navigasyon teknikleri, hava trafik yönetimi ve insansiz hava araçlarinin yasal mevzuati gibi konulara da yer veriliyor. Tarim, insaat, güvenlik, arazi kesfi basta olmak üzere birçok sektörde çesitli görevlerde kullanilan IHA’lar hakkinda hem teorik bilgileri hem de pratik uçus becerilerini kazandiracak olan IHA Pilot Egitimi, 8-9-10-11 Haziran 2023 ve 6-7-8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecek. Egitim hakkinda detayli bilgiye www.karsem.com.tr web sitesinden ve 0 536 661 72 54 Whatsapp hattindan ulasilabilir.
Kaynak: İHA