Baskan Özdemir'den Tesekkür

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yeniden cumhurbaskanligina seçilmesini, “Istikrar ve demokrasi kazandi; bu zafer hepimizin” sözleriyle degerlendirdi.

Baskan Özdemir'den Tesekkür
Belediye Baskani Emrah Özdemir, yayimladigi tesekkür mesajinda; cumhurbaskanligi seçimlerinde, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a rekor düzeyde destek veren Nigdelilere tesekkür etti. Nigde halkinin her seçimde oldugu gibi 28 Mayis Cumhurbaskani 2. tur seçimlerinde de istikrar ve demokrasiye destek verdigini belirten Belediye Baskani Özdemir; “Nigdeli hemsehrilerimiz her zaman oldugu gibi milli irademize ve gelecegimize sahip çikti. Cumhurbaskanimizin da ifade ettigi gibi bu seçimi 85 milyon vatandasimiz kazandi, istikrar kazandi, demokrasi kazandi” dedi.



"Kazanan Türkiye oldu"

Yaklasik 2 ay süren cumhurbaskanligi seçim sürecine yönelik olarak yogun bir tempoyla sürdürdükleri saha çalismalarini tamamladiklarini belirten Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Bu çalismalarimizda hemsehrilerimize, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan döneminde ülkemizin elde ettigi kazanimlari tek tek anlattik. AK Parti teskilatlarimiz ve milletvekillerimizle sivil toplum kuruluslarini, dernekleri, meslek odalarini ve esnaflarimizi ziyaret ederek cumhurbaskanimizin himayesinde ülkemizin ve Nigde’mizin kazanimlarini hatirlattik. Nigdeli hemsehrilerimiz her zaman oldugu gibi demokrasiden ve istikrardan yana tavir aldi. Bu yarisi kazanan Türkiye oldu, Nigde oldu” seklinde konustu.

’Türkiye Yüzyilinda’ istikrarin devam edecegini söyleyen Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Sandiga giderek demokrasimize sahip çikan, milli irademize sahip çikan, 85 milyona bu büyük zaferi yasatan tüm vatandaslarimiz ile cumhurbaskanimiza rekor düzeyde destek veren sivil toplum kuruluslarimiza, muhtarlarimiza, meslek odalarimiza, esnaf ve sanatkarlarimiza ve derneklerimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden çalisan AK Parti teskilatlarimiza, milletvekillerimize, ilçe ve belde belediye baskanlarimiza, Cumhur Ittifakinda yer alan siyasi partilerimizin yönetici ve üyelerine, kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza, mahalle temsilcilerimize, sandik görevlilerimize, müsahitlerimize ve teveccühleriyle cumhurbaskanimiza ve bizlere desteklerini esirgemeyen vefakâr Nigdeli hemsehrilerimize sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Seçim sonuçlarinin ülkemize ve Nigde’ye hayirlara vesile olmasini da temenni eden Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Bundan sonraki süreçte cumhurbaskanimizin yaninda, Türkiye Yüzyili için çalismaya, üretmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA