Kars'ta Erdogan Sevinci

Cumhurbaskanligi seçiminin ikinci turu oylamasi sonunda Kars’ta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yönelik destek veren vatandaslar sokaklara döküldü.

Kars'ta Erdogan Sevinci


Ellerinde Türk bayraklariyla birlikte Faikbey Caddesi üzerindeki AK Parti Il Baskanligi önüne gelen vatandaslar, burada sloganlarla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a destek verdi. AK Parti Il Baskanligi önünde toplanan kalabaligi seslenen Milletvekili Adem Çalkin, vatandaslarin destekleriyle Cumhurbaskani Erdogan’in yeniden baskan seçildigini söyledi.

Çalkin, “Siz yedi düvele karsi Amerika’ya, Avrupa’ya, FETÖ’ye karsi hepsine karsi millet olarak, millet olarak ne dedi cumhurbaskanimiz; ‘topunuz gelin’ dedi.

Allah’in izniyle, Allah’in yardimiyla ve sizin desteklerinizle, bu aziz milletin, bu necip milletin, bu eli öpülesi milletin destekleriyle Cumhurbaskanimizin yeniden seçtiniz” dedi.

Çalkin, “Baslasin Türkiye Yüzyili, 1923’te nasil ki yedi düvele karsi o zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari nasil ki mücadele ettiler. Bugün sizlerde milletimiz için, vatanimiz için, bayragimiz için, devletimiz için birlik oldunuz, beraber oldunuz ve cumhurbaskanimizi yedirmediniz” diye konustu.

Kaynak: İHA