Bakan Özer Oyunu Ordu'da Kullandi
Ordu’da vatandaslar saat 08.00 itibariyla sandik basina giderek oylarini kullanmaya basladi. Milli Egitim Bakani Mahmut Özer de oyunu Ordu’da kullandi.

Il genelinde 590 bin 426 seçmen 2 bin 92 sandikta oy kullanma islemlerini gerçeklestiriyor. Sandiklarin açilmasi ile birlikte vatandaslar oy kullanacagi okullara giderek vatandaslik görevini yerine getiriyor.
Altinordu ilçesi Vakifbank Ortaokulu’nda 1396 nolu sandikta oy kullanan Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, “Bugün sandiklar millet disaridan dayatmalari degil, insallah kendi iradesini tecelli ettirecek ve Cumhurbaskanimizin liderliginde inaniyorum ki bu Türkiye Yüzyili vizyonu ile yeni bir açilimla, emin adimlarla yolumuza devam edecegiz. Sonuçlarin ülkemize ve milletimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.
Oy kullanma islemlerini sürdüren vatandaslar da sonuçlarin ülke ve millet adina hayirli olmasini temenni ederek, herkesin vatandaslik görevini yerine getirmesi gerektigini söylediler.
