Ardahan'da Seçim Kutlamalari Basladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in, Cumhurbaskanligi 2. tur seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre zaferle tamamlamasinin ardindan Ardahanli vatandaslar, partinin il binasi önüne akin etti.

Ardahan'da Seçim Kutlamalari Basladi
Ardahanlilar resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçimi kazanmasinin ardindan sokaklara döküldü. Oy kullanma islemlerinin son bulmasinin ardindan parti binasi önünde toplanan vatandaslar, parti müzikleri esliginde Kongre caddesinde yürüdü. AK Parti milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan Il Baskani Ersin Yilmaz ve Cumhur Ittifaki’nin parti temsilcileri de vatandaslarla birlikte yürüdü. Kongre caddesinde toplanan kalabalik davul zurna esliginde parti binasi önüne kadar yürüdü.

Parti binasi önünde toplanan kalabaliga hitap eden AK Parti Milletvekili Kaan Koç, ikinci yüzyili olan Türkiye yüzyili basliyor. Ardahan ve Türkiye’ye hayirli olsun dedi.

Koç, ’’Biz kazandik, Ardahan kazandi ve Türkiye kazandi. Mazlumlarin umudu Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i yeniden sizlerin oylariyla seçildi. Hepinize tesekkür ediyorum. 20 yil içerisinde yapilan hizmetlerin üzerine daha da çok çalisarak daha da fazlasini yapmak için çok çalisacagiz. Ve Cumhur ittifaki olarak bunu birlikte basaracagiz. Teskilatlar olarak bundan sonra da daha çok çalisarak 2024 yilinda yapilacak olan Belediye seçimlerini de alacagiz’’ dedi.

Davul zurna esliginde halay çeken vatandaslar kazanilan seçimi kutladi.
Kaynak: İHA