Sahinbey Belediyesi'nin Aci Günü

Gaziantep’te yaklasik 23 yildir Sahinbey Belediyesi’nde görev yapan Mehmet Coskun Sitil gece evinde geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Sitil’in cenazesi, dualarla son yolculuguna ugurlandi.

Sahinbey Belediyesi'nin Aci Günü


Sahinbey Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Sube Müdürlügünde görev yapan 48 yasindaki Coskun Sitil, gece saatlerinde rahatsizlanarak yakinlari tarafindan götürüldügü özel bir hastanede tedavi altina alindi. Kalp krizi geçirdigi tespit edilen ve ilk müdahalenin ardindan yogun bakima alinan Coskun Sitil, 1 saat süren müdahalelere ragmen kurtarilamadi. 3 çocuk babasi Çoskun Sitil’in cenazesi ikindi namazinin ardindan Bahaeddin Nakiboglu Camisi’nde kilinan cenaze namazina müteakiben asri mezarlikta defnedildi. Sitil’in cenazesine AK Parti Milletvekili Mehmet Erdogan, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sahinbey Belediyesi meclis üyeleri, mesai arkadaslari, meslektaslari ve çok sayida seveni katildi.

EYT ile emekli olmaya hak kazanan ve ilerleyen günlerde emeklilik planlari yapan Sitil’in bir oglunun önümüzdeki günlerde vatani görevini yapmak için peygamber ocagina ugurlanacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA