Kent Merkezinde TOGG'a Sevgi Seli

Zonguldak Belediye Baskani Selim Alan, yerli ve milli araç TOGG’u görmeyen vatandaslar için araci kent merkezinin en islek caddesi olan Gazipasa Caddesine getirdi.

Kent Merkezinde TOGG'a Sevgi Seli
Zonguldak Belediye Baskani Selim Alan, yerli ve milli araç TOGG’u Gazipasa Caddesine getirdi. baskan Alan’i gençler ve vatandaslar coskulu bir sekilde karsiladi.

Ardindan TOGG’u göremeyen bazi vatandas ve gençler ise yerli ve milli araç TOGG’la hatira fotografi çektirdi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Alan, “TOGG biliyorsunuz Çarsamba günü mesaiye baslamisti. Seçime de saatler kaldi.Gençlik Kollarimiz burada gençlerimiz burada. Merak eden vatandaslarimiz gençlerimiz yerli milli gururu yasasin diye burada. TOGG’da suanda Gazipasa da. Yarin önemli bir seçim var. Vatanimiz milletimize hayirli ugurlu olsun. 14 Mayis’da da gayet güzel bir ortam vardi. Kardesçe centilmence. Insallah bu sonucu neticelendiririz. Gönlümüzden geçen saygi deger Cumhurbaskanimiz Recep Tayip Erdogan’i tekrar bu seçimden galip çikmasi. Cumhurbaskanimizin balkon konusmasi yapmasi. Bütün çalisanlarimiza gençlerimize, kadinlarimiza Il baskanimiz ilçe baskanimiza dava arkadaslarima da tesekkür ediyorum. Ellerinden gelenin fazlasini yaptilar. Bizim gönlümüzdeki geçen en yüksek oyu almak. Nasip takdir vatandasimizin”dedi.

Kaynak: İHA