Manisalilar Serdar Ortaç Ile Costu

Sehzadeler Belediyesinin Gençlik Haftasi dolayisiyla düzenledigi gençlik konserinde ünlü sanatçi Serdar Ortaç sahne aldi. Bir ara saganak yagmurun yagdigi konserde binlerce genç gönüllerince bir aksam geçirdi.

Manisalilar Serdar Ortaç Ile Costu
Sehzadeler Belediyesi, Gençlik Haftasi dolayisiyla gençlik konseri düzenleyerek ünlü sanatçi Serdar Ortaç’i hayranlariyla bulusturdu. Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen ve binlerce kisinin katildigi konser renkli görüntülere sahne oldu. Sahneye çikan Serdar Ortaç, keyifli sohbeti ile de hayranlarina unutulmaz bir aksam yasatti. Bir ara etkili olan saganak yagis bile eglenceye engel olamazken, en sevilen sarkilarini Manisali gençler için seslendiren ünlü sarkiciya hayranlari da eslik etti.

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili-Oyuncu Bahadir Yenisehirlioglu ile birlikte sahneye çikarak, Serdar Ortaç ve ekibine performanslari için çiçek ve mesir macunu vererek tesekkür etti.

Cumhuriyet Meydani’ni dolduran binlerce gence de seslenen Baskan Çelik, “19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayrami’niz bir kez daha kutlu olsun. Gençlik konserine hos geldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz. Sevgili sanatçimiz Serdar Ortaç seref verdiniz, yüreginize saglik. Hepiniz çok güzelsiniz, iyi eglenceler diliyorum" seklinde konustu.

Sahnesini dans ve isik sovlariyla da zenginlestiren Serdar Ortaç ise Manisa’da olmaktan mutlu oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA