Konya Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev alacak 28. dönem Konya milletvekilleri mazbatalarini aldi.

Konya Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi
Konya Adliye Sarayi Konferans Salonu’nda düzenlenen tören saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Açilis konusmasini yapan Il Seçim Kurulu Müdürü Ahmet Kiraz, “TBBM’ye ülkemizi temsil etmek üzere Konya’dan seçilen milletvekillerimize hayirli ugurlu olsun. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Seçimlerin Konya’miza ülkemize ve büyük Türk milletine hayirli, ugurlu olmasini dileyerek, yeni seçilen milletvekillerimize görevlerinde basarilar diliyoruz” dedi.

Il Seçim Kurulu Baskani Hakim Salih Zeki Bilgin de, “Milletvekilligi seçimlerinin ülkemize, milletimize ve seçilen milletvekillerimize hayirli ve ugurlu olsun. Bu seçimlerin ülkemizin ve Konya’mizin sorunlarinin çözülmesine vesile olmasini, seçilen vekillerimizin de saglik ve esenlik içerisinde bu çok önemli ve serefli görevi ifa ederek ülkemizin gelisiminde katkida bulunmasini cani gönülden temenni ediyorum” diye konustu.

Konusmalarin ardindan AK Parti Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyaci, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldiz, Latif Selvi, Mutafa Hakan Özer, CHP Milletvekilleri Baris Bektas ile Hasan Ekici, MHP Milletvekilleri Mustafa Kalayci ve Konur Alp Koçak, IYI Parti Milletvekili Ünal Karaman, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel mazbatalarini aldi. Daha sonra tören sona erdi.

Törene, Cumhuriyet Bassavsici Halil Inal, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, milletvekili yakinlari ve partililer de katildi.

AK Parti Milletvekili Abdullah Agrali ise mazbata törenine katilmadi.
Kaynak: İHA