Zafer Partisi'nde Istifa Depremi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Zafer Partisi Alasehir Ilçe Baskani Süleyman Sah ile birlikte 30 partili “Cumhurbaskani adayimiz olan Sinan Ogan’in tarafinda yer almayi seref sayariz” diyerek istifa etti.

Zafer Partisi'nde Istifa Depremi
Manisa’da Zafer Partisi Alasehir Ilçe Baskani Süleyman Sah ve yönetimi kurulu üyeleri, Ümit Özdag’in Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’na destegine tepki göstererek görevlerinden istifa etti.

Istifa kararini yayinladiklari yazili açiklama ile duyuran Süleyman Sah, ikinci tura kalan seçimler sonucunda ATA Ittifaki’nin dagildigini savundu. Sah açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaskani adayimiz Sinan Ogan Cumhur Ittifaki’ni, Zafer Partisi ise Millet Ittifaki’ni destekleme karari almistir. Kurulusumuzdan baslayip imza sürecimiz ve seçim süreci boyunca çok emekler verilip sikintilar çekilerek, tamamen kendi imkanlarimizla çalismalar yapip ilçemizde ses getirmeye çalistik. Suana kadar bize destek olanlara tesekkür ediyorum. Ülkemizde yapilacak 28 Mayis Cumhurbaskanligi seçimleri için Alasehir yönetimimiz ve üyelerimiz imza verenlerimiz, parti tabanimiz ile yaptigimiz istisareler sonucunda aldigimiz karar sudur ki; PKK’nin ülkemizde bir iç savas zemini hazirladigi, terör savunucularinin da destekleyerek planlar yapildigi düsüncemizi ön görerek, biz Alasehir’deki Atatürk çizgisindeki milliyetçiler olarak her türlü terör destekli bir ittifak içerisinde olmaktansa Cumhurbaskani adayimiz olan Sinan Ogan’in tarafinda yer almayi seref sayariz. Millet Ittifaki tarafinda olmayip yönetim olarak istifamizi sunar, seçimlerimizin demokratik ve güvenli bir ortamda yapilmasini temenni ederiz. Cumhur Ittifaki Adayi Recep Tayyip Erdogan’i destekleme kararimizi kamuoyuna bildiririz.”
Kaynak: İHA